Norsk QB har signert for Atlanta Falcons!

Alek Torgersen ble ikke draftet, men signerte med Atlanta Falcons kort tid etter at draftet sluttet! Torgersen, som er norsk statsborger men har vokst opp i California, blir den andre norske spilleren som signerer for Atlanta Falcons etter kickeren Bernt Rognstad!

Aktuelle tilknyttede saker hos Amerikansk Fotball:

Atlanta Falcons har 2 QBer i stallen pr. dags dato; den etablerte starteren Matt Ryan og backup Matt Schaub. Begge er svært erfarne spillere, og henholdsvis 32 og 36 år gamle innen sommerens treningsleir tar til. Torgersen kommer dermed inn i en situasjon hvor muligheten til å kjempe til seg en plass i stallen er tilstede, selv om man må anta at Falcons også henter inn andre QBs innen sommerens treningsleir tar til.

Ved en tilfeldighet (vel; helt tilfeldig er det jo ikke. De vet hva de gjør.) har også den danske offensive linjemannen Andreas Knappe fra University of Connecticut signert for Atlanta Falcons som en udraftet free agent etter årets draft. Det er dermed to skandinaver i stallen. Knappe er på sin side født og oppvokst i Danmark, og spilte også amerikansk fotball der før han tok turen til USA. Som om ikke det var nok, er også den franske receiveren Anthony Dablé å finne i Falcons sin stall. Dablé spilte, som Knappe, i Europa før han fant veien til USA.

Vi kommer tilbake med mer om Alek Torgersen etterhvert – akkurat nå gratulerer vi ham med å ha blitt signert, og med å være eneste aktive norske spiller i NFL!

 

 

 

 

English version of this story can be found here:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x