Bulls og Gladiators trekker seg fra U15-serien

Lura Bulls og Kristiansand Gladiators. Arkivfoto: Eivind Amdal

Til høsten går U15-serien. Nå er det klart at den går uten et par av de opprinnelig påmeldte lagene, og slik vi forstår det er også andre lag i faresonen. Nylig trakk både Lura Bulls og Kristiansand Gladiators lagene fra U15.

Med Bulls og Gladiators ute av dansen har U15-serien for 2017 gått fra 8 til 6 lag. Vi er kjent med at det eksisterer en bekymring rundt at det antallet kan minske enda videre nedover i løpet av de kommende månedene.

For Lura Bulls sin del er det ikke store stallen på U15, men en vesentlig årsak til at man trekker laget, er mangel på trenerressurser utover Alexander Durazo – som fra før av har samme rolle for senior, U19 og U17.

Hos Kristiansand Gladiators er forklaringen mye av den samme: Laget opplever både spiller- og trenermangel, og har ikke klart å rekruttere godt nok til å dekke dette gapet på en måte som gjør at Gladiators fortsatt tror på at U15-laget deres har noe i høstens seriespill å gjøre.

Om ingen flere lag trekker seg vil høstens U15-serie nå bestå av 6 lag. Det har foreløpig ikke kommet noe nytt serieoppsett såvidt oss bekjent. I fjor var det 9 lag opprinnelig påmeldt seriespillet for U15, hvorav 7 stilte til start.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x