Vi har pratet med… Vålerenga Trolls damer

Trolls damer 2016

Høsten nærmer seg, og med det kommer seriespill for damene. Vi har sendt ut spørsmål til de fire klubbene med damelag i seriespill, her er hva hovedtrener for Trolls-damene Yrjan Fraschetti hadde på hjertet foran årets sesong.

Hvordan ser laget ut foran sesongen?

Laget ser veldig bra ut foran sesongen! Vi har i overkant av 20 spillere på rosteren, hvor de fleste enten har vært med på fjorårets sesong, eller var med til nordisk i Finland i mai. Vi har 5-6 helt nye spillere, så laget som enhet er etter forholdene erfarne. Siden nordisk har vi dessverre mistet to trenere, men vi har fått stor hjelp fra spillere på U19 og seniorlaget som har tatt seg av noen av posisjonsgruppene i løpet av preseason.

Hvordan har sesongforberedelsene gått?

Vi har mer eller mindre holdt på med sesongforberedelser siden januar i år, på grunn av nordisk mesterskap som vi ble kvalifisert til etter å ha blitt seriemestere i 2015. Gjennom vinteren og våren har vi hatt to camper, der spillere fra Kristiansand også var med. Kampen vi spilte i Helsinki var en fin mulighet for oss til å se hva vi måtte jobbe med på begge sider av ballen. Vi brukte tiden før sommerferien til å rette opp feil som ble gjort, i tillegg til å implementere endringer i spillet generelt. Etter ferien har vi gjort noen endringer på posisjoner, og ellers terpet på teknikk og spill. Mange av spillerne på laget var også med på utviklingscampen for damer som ble arrangert på Jordal i regi av NAIF.

Hva er målet for årets seriespill?

Målet er å vinne serien.

Hvordan tror dere tabellen ser ut etter siste seriekamp? 

Det får være opp til kommentatorene å finne ut. Vi skal vertfall jobbe hardt for å ligge på førsteplass.

Eventuelt annet dere har lyst å si?

Vi gleder oss stort til sesongstart og gleder oss til å se hvordan de andre lagene har utviklet seg!
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x