Norges topp-10 ranking etter runde 6

Fotograf: Steffen Morris

To relevante lag når man snakker om rangering av norske lag i 2015. Foto: Steffen Morris

I år som i fjor kjører vi en powerranking av de norske lagene. I år har vi valgt å slå sammen Eliteserien og 2.divisjon, og gjør en “Topp 10”-ranking. Her har du sjette utgaven for året!

Eliteserien: Serierunden gav en forventet seier for Oslo Vikings over Vålerenga Trolls. Det som var litt uventet var marginen og kontrollen Oslo Vikings viste. Vikings sitt angrep virket sterkt og utnyttet svakhetene i Trolls maskineriet, mens Vikings sitt defense hadde som vanlig forholdvis god kontroll på motstanderen. Dette er helt tydelig et lag som er blitt bedre utover sesongen. Nok til et hopp på topp-10 rankingen?

2.divisjon: Åsane sikret sin posisjon som beste lag i 2.divisjon med en solid, om enn ikke voldsom, seier over et talentfullt Bergen Storm. Drammen Warriors og Olavs Menn viste seg også fra en side som tyder på at de er bedre enn flere lag som ikke er rangert, men for Olavs Menn holder det ikke å vinne stort over lagene lavere ned på tabellen; man må slå et lag i topp 10. Av dagens utgave av topp 10 gjenstår bare ett slikt lag i seriespillet for Olavs Menn sin del: Bergen Storm i Sarpsborg 27.juni.

Ny topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 6 - 2015

Forrige ranking finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.