Norges Topp-10 ranking etter runde 4

Her er fjerde utgave av Topp-10 rankingen for 2017! Også denne uken er det forflytninger i rankingen, om enn ikke helt i toppen eller bunnen. Det er kun to lag som flytter på seg, etter et oppgjør dem i mellom.

Foto: Henning Ringlund

Eliteserien: Intet nytt under solen når Oslo Vikings benyttet ‘Battle of Oslo’ til å ytterligere styrke sin topp-plassering. Vi noterer oss at Erik Ford var tilbake på banen, og at også andre solide spillere har funnet veien til spillerstallen igjen. Åsane Seahawks vant hjemme i en kamp hvor Lura Bulls viste at laget hører greit hjemme på plassen rett bak Bergenslaget. Trolls gjorde ikke noe som indikerte at de burde bevege seg hverken oppover eller nedover (ja; det er faktisk mulig for et Eliteserie-lag å havne under et 1.divisjonslag i en power ranking) nå.

1.divisjon: Kolbotn Hunters gjorde som tippet på forhånd og slo et Haugesund Hurricanes som kom med en liten stall på bortebane. Slikt blir man ofte straffet for, og det gjorde Hurricanes som tapte 12-0 for et Kolbotn som overbeviste i forsvarsspillet men ikke like fullt i angrepsspillet. Og nei; da sikter vi ikke bare til antallet scoringer. Allikevel; det er godt nok til å hoppe forbi et Hurricanes som nå er 0-3 etter en åpning på serien hvor de har hengt med, men ikke hengt godt nok med.

2.divisjon: Gjøvik Swans sørget for å sementere plasseringen sin gjennom å pløye over et Tønsberg Raiders som er et godt stykke fra å bli ranket nå. Når Lillestrøm Starfighters samtidig viser sviktende form, så virket ikke Swans særlig utfordret blant lagene som ikke er 2.lag i 2.divisjon. Kan Fredrikstad Kings sjokkere med sin andre seier når de tar i mot Gjøvik Swans i Fredrikstad kommende helg?

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.