Norges Topp-10 ranking etter runde 3

Tredje utgave av Topp-10 rankingen er her! Også denne uken er det forflytninger i rankingen, inkludert både i topp 3 og blant de nederste i vår topp 10! Som forrige uke er det også denne gang lag som styrker sin plassering gjennom å levere som forventet på banen.

Eliteserien: Ingen endring helt på topp, da Oslo Vikings hadde spillefri. Eidsvoll 1814s viser at de fortsatt er å regne med, og gjorde ikke noe som flyttet dem vekk fra andreplassen. Lura Bulls tapte derimot på hjemmebane mot Åsane Seahawks, og de to lagene skifter plass på rankingen som følge av det. Akkurat det resultatet må være speilvendt og vel så det for at det skiftet skal flippe til neste gang. Vålerenga Trolls er på femteplass, men en seier i ‘Battle of Oslo’ mot #1 Oslo Vikings førstkommende tirsdag vil naturligvis kunne endre på akkurat det. Hvor mye bevegelse vi får i rankingen da kan det bare spekuleres i!

1.divisjon: Det ble jevnt når Kristiansand Gladiators gjestet Olavs Menn i Sarpsborg, men på resultattavla var det bortelaget som stod igjen som vinnere, og de flytter seg heller ikke nedover på rankingen som en følge av seieren. Olavs Menn blir på sin side pent plassert der vi allerede hadde dem: 7.plass. Til helgen tar Kolbotn i mot Haugesund, og en seier vil være nøkkelen deres til å hoppe forbi Hurricanes på rankingen.

2.divisjon: Ny uke, og nytt lag på tiendeplassen! Lillestrøm Starfighters tapte klart for Vålerenga Trolls II; såpass klart at vi ikke umiddelbart tenker at de fortjener å holde på tiendeplassen akkurat nå. Gjøvik Swans vant derimot sin første seriekamp med greie sifre, og kommer inn som nytt lag på rankingen. Hvorvidt de blir værende der avhenger fullt og helt av kampen mellom Swans og Tønsberg Raiders til helgen!

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.