Norges Topp-10 ranking etter runde 2

Årets andre utgave av Topp-10 rankingen er på plass, og vi har endringer allerede nå! Flere av divisjonsnivåene hadde resultater som gir sine utslag i bevegelse i rankingen. I tillegg er det enkelte lag som sementerer sin plassering ved å levere varene på banen!

Hva Oslo Vikings står for akkurat nå kan du se i denne highlight-videoen vi har laget fra kampen de hadde mot Lura Bulls søndag 30.april:

 

Eliteserien: Det ble altså en ganske klar seier til laget som topper rankingen, og dermed lever Oslo Vikings trygt på toppen enda en stund. Deres neste kamp er 16.mai. Åsane Seahawks tar et steg om gangen, og passerer Vålerenga Trolls. Passerer de ennå et lag før neste ukes ranking? Nevnte Trolls faller altså en plass, noe som er ganske naturlig ettersom de falt for nettopp det laget som passerer dem. Lura Bulls må vinne til helgen om de skal holde på sin tredjeplass.

1.divisjon: Olavs Menn dro til Haugesund og sørget for å vise at de fortjener plasseringen de har på rankingen. Det ble et tett oppgjør; nå er spørsmålet om Sarpsborg-laget kan slå laget over dem når Kristiansand Gladiators kommer på besøk i Østfold.

2.divisjon: Ja…Tønsberg Raiders fikk høre forrige gang at “tvilen kommer tiltalte til gode”, og svarte på tiltale med å tape med sukkerfotball-sifre for Fredrikstad Kings. Kings hadde ikke vunnet en kamp siden 2014, for å sette det litt i perspektiv. Noen overbevisende seier var det ikke, og selv om Fredrikstad fortjener heder og ære for den største bomben i seriespillet hittil, så er det ikke nok til en Topp 10-plassering. Den er det inntil videre Lillestrøm Starfighters som overtar, og så holder vi et øye på hva Gjøvik Swans foretar seg i tiden som kommer!

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.