Amerikansk Fotball Podkast – Episode 17

soundcloud_final_1

Her har du episode 17 av Amerikansk Fotball Podkast! Vi snakker med noen som har tatt turen over dammen for å spille der, vi ser nærmere på NFL og spesielt Philadelphia Eagles, og vi diskuterer neste års toppdivisjon i Norge. I tillegg ser vi på hva som har skjedd på U19 siden sist, og er en svipptur innom U15 også!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

 • Magnus Stensbye er på utveksling i USA, og spiller high school-fotball. Lillestrøm Starfighters-spilleren forteller oss hvordan det har vært så langt!
 • I andre periode av sendingen er det NFL som står i fokus, og vi snakker spesielt Philadelphia Eagles og deres QB Carson Wentz. I tillegg er vi innom Jared Goff/Los Angeles Rams og litt attåt.
 • Neste års Eliteserie og 1.divisjon er et stort spørsmålstegn akkurat nå. Fredag 30.september samler forbundet klubbene for å diskutere oppsett og løsning, og vi ser nærmere på norsk toppnivå 2017!
 • Til slutt er det U19 som står i fokus; primært kamper og seriespillet, men vi er også en tur innom en bekymring rundt kampreglementet. Helt på tampen kikker vi på U15-serien!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver. Totalt er sendingen på 47 minutter og 49 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Magnus Stensbye, Jesper Hagen og Jarle Magnus Henriksen.

3 kommentarer

 • Hei!
  Liker veldig godt podcasten, og gleder meg til hver episode! Men blir like skuffa hver gang når det heller ikke denne gangen blir nevnt hvordan damene gjør det i sin sesong denne høsten. Det har allerede blitt avviklet en del kamper, og vi er straks ferdig, så hadde vært fint å høre litt hva dere tenker og syns om damene, og ikke bare u15 og 19…

  Vibe, Trolls

  • Hei Vibe, takk for tilbakemeldingen! Vi har en rekke ganger hatt innhold om Damefotballen. Denne gangen var det ikke aktuelt fordi det faktisk ikke har blitt spilt kamper i dameserien siden forrige podkast. Vi noterer oss derimot interessen for mer stoff derfra, og ettersom det vil ha blitt spilt kamper før neste podkast vil det dukke opp innhold om den serien der 🙂

   • Ja, har hørt litt tidligere, men savner mer 🙂 denne gangen ble det naturligvis lite, men forrige episode var det flere kamper som kunne blitt nevnt 🙂
    Men takk for hurtig svar, og jeg er glad for at det blir tatt opp til vurdering!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.