Fotografer

Vi benytter bilder fra en rekke forskjellige kilder. Vi har ingen spesifikke fotografer som jobber kun for innhold på vår side; de vi nevner nedenfor er derimot fotografer som har tatt bilder vi ser at vi benytter gjentatte ganger/mange av. Noen er også fotografer som har gitt oss bilder/bildealbum direkte – noe vi er svært takknemlige for!

NB! Hvis du er fotograf av ett eller flere bilder som vi har benyttet, men ikke gitt deg kredit for; ta kontakt med oss slik at vi kan gjøre det der det er benyttet!

Normalt legger vi inn informasjon om hvem bildet er tatt av, og eventuelt link til der (webside/facebook-side/twitter-konto/instagram-konto) vi har hentet bildet fra hvis det er ønskelig.

Er du fotograf og kommer over et bilde du har tatt og som vi har benyttet oss av, og du ikke ønsker at vi benytter oss av det: Ta kontakt med oss slik at vi kan gjøre de nødvendige justeringer!

Vi har ingen ønsker om å gjøre urett mot hverken fotografer, illustratører eller andre. Imidlertid har vi et omfattende bildearkiv som -spesielt med tanke på norsk amerikansk fotball- går svært langt tilbake i tid, og en rekke skribenter med mulighet til å laste opp bilder. Dessverre har vi ikke alltid oversikt på hvem som var fotograf eller hvor vi opprinnelig fikk tak i bildet i alle tilfeller, og feil bruk av bilder kan av den grunn oppstå. Vi vil gjøre vårt ytterste for å rette opp igjen slike feil når de oppdages.