Om siden

Vi begynte livet som en Facebook-side, Amerikansk Fotball, og gikk “live” 25.november 2013. Etterhvert fikk vi også på plass en Twitter-side og en Instagram-konto, men det er primært Facebook-siden som har blitt mest kjent så langt.

Det uttalte målet ved oppstart var som følger:

Denne siden har som fokus å være en samleside for interessant informasjon om amerikansk fotball. Vi lager også våre egne saker i tillegg til å presentere andres. Vi følger de fleste ligaer og vil gi deg både resultater, kommentarer, informasjon om TV-dekning i Norge, historiske fakta, bakgrunnsinfo og ikke minst regler og taktikk!

Dette beskriver i høy grad hva vi også er i dag. Websiden som du nå leser på, så dagens lys nøyaktig 1 år etter at vi åpnet på Facebook, da vi etterhvert så et større behov både for å være tilgjengelig utenfor Facebook, og for å ha et sted hvor linker, saker vi selv skriver, og ressurser vi ønsker å ha permanent tilgjengelig for våre lesere, er lett tilgjengelig.

Initiativet til siden ble tatt av Jarle Magnus Henriksen. Bakgrunnen er en stor interesse for det meste rundt amerikansk fotball, og en tanke om at det å dele mye av det amerikansk fotball-relaterte man kikker på uansett ikke vil være skadelig for interessen hos andre heller.

Etter oppstarten i slutten av november 2013 har det også blitt flere som bidrar med innhold til siden. Her presenterer vi både våre faste skribenter og andre bidragsytere som gjør siden til det den er:

 

Vi er stadig på jakt etter nye talenter som kan være med å bidra. Ønsker du å være med på å spre kunnskap og interesse for amerikansk fotball? Kontakt oss!