Dame-VM er i gang: Alt livestreames!

VM i amerikansk fotball for kvinner startet i går, 24.juni. Sent på kvelden lørdag norsk tid gikk den første kampen, og flere fulgte i løpet av natten og morgentimene søndag.

Første kamp ut var Finland mot Storbritannia i en kamp mellom Europas best rangerte lag (og pussig nok også Europas VM-deltakere). Det endte i en nervepirrende avslutning hvor Finland banket på døren, men til slutt var det britene som trakk det lengste strået og vant 27-21. Dermed fikk de noe å juble for etter en VM-oppladning som har vært alt annet enn enkel.

Den andre kampen i mesterskapet var USA mot Mexico. Det ble ikke overraskende god kontroll fra USA sin side, hvor også norske (dobbelt statsborgerskap..) Sonja Drangsholt var med på morroa!  USA vant 29-0.

Sonja har egne fans tilstede på arrangementet, og det er ingen tvil om at engasjementet er på topp:

Norske fans er på plass! Foto: Privat.

Den tredje og siste kampen i natt var oppgjøret mellom vertsnasjonen Canada og Australia. Det har knyttet seg en del spenning til hva den australske trenerstaben med Jen Welter (med tidligere treneroppdrag i NFL bak seg) kan få til med troppen sin. I morgentimene var uansett svaret at Canada er noen nummer for store, og det ble seier 31-6 til vertene ved første hinder!

VM-kampene livestreames gratis på nett, og du finner dem ved å følge linken nedenfor:

Watch 2017 IFAF Women’s World Championship live

 

Du kan også følge med via en rekke andre kanaler, blant annet er det opprettet en egen Twitter-konto for VM som samler mye informasjon. Den finner du her.

Neste runde med kamper er 27.juni, med finalerunden 30.juni. Vi gleder oss!

Én kommentar

Legg inn en kommentar