Triangle Razorbacks danske mestere 2015!

I Danmark ble årets seniorspill (og flere andre nivåer, forsåvidt) avsluttet i helgen som var. Da var det tid for Mermaid Bowl, som finalen heter der i gården. Dette var Mermaid Bowl XXVII, altså det 27de danske mesterskapet i rekken. Det var Triangle Razorbacks som møtte Søllerød Gold Diggers når det gjaldt som mest, og Razorbacks viste seg å være best.

Mermaid Bowl 2015 - screenshot 01

Den danske serien ble avsluttet med et usedvanlig jevnt sluttspill, og begge semi-finalene ble meget jevne affærer. Det er uvanlig kost hos danskene, men i år har serien -og altså sluttspillet- inneholdt en rekke spennende oppgjør. Semi-finalene: Det var Søllerød Gold Diggers som fikk gleden av å møte regjerende mestere Copenhagen Towers i den ene semi-finalen. Der stakk SGD av med seieren etter et field goal, og det hele endte faktisk 3-0!

I den andre semi-finalen var det Triangle Razorbacks som tok i mot fjorårets andre finalist, nemlig Aarhus Tigers. Også det ble avgjort med knappe 3 poengs margin, når Razor vant 16-13.

Mermaid Bowl 2015 - screenshot 02

Dermed var det duket for de to lagene som også møttes i siste serierunde, men denne gang i finalen, TV-sendte Mermaid Bowl XXVII. I siste serierunde endte det hele med 21-16 seier til Vejle-laget Triangle over SGD. I finalen skulle det vise seg at det styrkeforholdet var ganske så likt. Til slutt stod det 21-17 på tavla, og dermed hadde Triangle Razorbacks funnet veien tilbake til å bli danske mestere. Det satt langt inne; Søllerød ledet helt frem til det gjenstod under minuttet av kampen. 2015-sesongen vil bli godt husket i Vejle, hvor man på tross av en del jevne kamper endte med å vinne dem absolutt alle sammen. Vi gratulerer!

Høydepunkt fra kampen finner du her:

 

Kamprapport fra Nationalligaen.dk finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.