Trenerskifte hos Eidsvoll: Hall overtar roret fra Reap!

For noen dager siden gikk Eidsvoll 1814s ut med en pressemelding hvor de forteller at det blir ny hovedtrener for 2018-sesongen. Lagets hovedtrener i 2017, TJ Reap, forsvinner ut av kabalen, mens lagets importspiller i 2017 vil bekle rollen både som import og hovedtrener!

1814s-leder Haakon Wenger og ny hovedtrener, Michael Hall. Foto: 1814s

Som Michael Hall fortalte oss i kjølvannet av NM-finalen ville han fortsatt være i landet og fungere som trener på juniornivå, slik også TJ Reap har i løpet av høsten. Nå blir den erfarne importspilleren sin trenerrolle utvidet til også å lede seniorlaget på treningsfeltet og i kamp. Hall kom inn som ny importspiller etter at Eidsvoll 1814s i en årrekke hadde benyttet seg av Riley Bowen sine tjenester. Det var ingen små sko å fylle, men Hall viste tidlig at han evnet å gjøre det på en solid måte. Både som LB og RB var han en meget markant spiller i Eliteserien 2017, og endte da også opp på All-Star laget for sesongen.

Eidsvoll sin pressemelding finner du i sin helhet her:

Dette betyr nødvendigvis at man takker TJ Reap for følget. Etter det Amerikansk Fotball erfarer har Reap hatt et langsiktig perspektiv på å være i Eidsvoll og Norge, inkludert et ønske om å fortsette som trener. Slik blir det altså ikke, og Eidsvoll 1814s har nå sin fjerde hovedtrener (Geoff Buffum og Greg Kleidon i årene før Reap) på fire sesonger. Som pressemeldingen til 1814s skisserer har man funnet seg til rette med en annen løsning i 2018 enn i 2017, og en løsning som også gir en «to fluer i en smekk»-effekt rent økonomisk ettersom man altså velger å ha importspiller og hovedtrener i form av en og samme person.

Den personen er altså Michael Hall, og vi ønsker både ham og Eidsvoll 1814s lykke til med det nye oppsettet!

Legg inn en kommentar