Statistikkene for årets Eliteserie-sesong finner du på Wiki’en!

Som i fjor er det entusiaster som sørger for å i stor grad gi deg statistikkene for årets Eliteserie-sesong. Nytt av året er at vi også ser statistikker for en del av 1.divisjonskampene. De sistnevnte blir trolig tilgjengeliggjort for alle etterhvert, mens Eliteserie-statistikkene allerede i dag legges ut på Wiki’en for amerikansk fotball.

Den finner du på wiki.amfotball.com, og er en separat enhet som lever sitt eget liv uavhengig av Amerikansk Fotball-websiden. Den er også tilgjengelig for redigering for alle som føler kallet etter å bidra, og har plass til langt mer enn statistikker fra norsk seriespill!

Men, det er statistikkene vi tar en kikk på nå. De er lagt inn kamp for kamp, slik at du finner egne artikler på wikien for hver enkelt kamp. Der er det lagt inn lagstatistikker, offensive statistikker og sågar en del statistikker for forsvar og special teams. Statistikkene føres primært av kampfilmer, og er en av mange årsaker til at kvaliteten på kampfilmer bør være svært god slik at det er mulig å avgjøre hvem som stod for hvilken takling, hvilket mottak osv.

Et utvalg av årets interessante statistikker så langt:

NB! Det er ikke alle kamper hvor alle statistikker for forsvar finnes ennå. Du finner også statistikk og annen informasjon fra tidligere sesonger, som f.eks.:

Enkelte spillerartikler er også lagt inn, og når årene går vil statistikk utgjøre en viktig og interessant del av innholdet der. Her er et eksempel:

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.