Norskboende trenere sentrale instruktører på treningsleir i Kroatia!

The Growth of a Game begynte som en webside av amerikaneren Travis Brody, og har etterhvert vokst til noe langt mer. Blant annet har Brody og hans medarbeidere arrangert en rekke treningsleire med fokus på å gi gode trenings- og utviklingsmuligheter for spillere rundt om i Europa.

Dugopolje Sportssenter, hvor leiren fant sted på den bakerste banen i bildet.

I begynnelsen av august stod Dugopolje (15 km fra Split) i Kroatia for tur, og to av trenerne som deltok som instruktører der er til daglig å finne i Norge. Vi snakker om Alexander Durazo fra Lura Bulls og Greg Kleidon fra Sand Falcons, begge også aktive som landslagstrenere.

Alexander Durazo i aksjon.

De hadde begge tatt turen til Split, og jobbet med posisjonsgrupper med fokus på forbedring av grunnleggende teknikk med mer for henholdsvis offensiv linje og receivere. Det var en positiv opplevelse for dem, og Alexander Durazo hadde dette å si i etterkant:

The experience for me was a lot of fun. The Growth of a Game team took great care of the staff while there and we got to be around some great coaches.

Totalt var rundt 45 deltakere på plass for å lære av trenerstaben, som i tillegg også hadde instruktører med daglig tilhold i en rekke andre land. Til og med en norsk spiller hadde tatt turen ned og nøt godt av tilbudet The Growth of a Game hadde lagt til rette for!

Travis Brody, grunnlegger av The Growth of a Game

Dette er ikke første gang The Growth of a Game arrangerer en slik treningsleir. De har drevet på et par år nå, og har i tillegg en lang rekke treningsleire spredt ut over Europa. I år er det 6 stykker, fra København i nord til Lisboa i sør, og fra mars måned til oktober. Tilbudet blir ytterligere utvidet i 2018, hvor det pr. nå er planlagt 9 treningsleire. København er på programmet da også, og er den nærmeste for norske spillere rent geografisk.

De norske deltakerne på The Growth of a Game-leiren i Split. Foto: Vibekke Hansen

Om du ønsker en kikk på hvordan det hele fungerer i praksis, så var det lokale turistbyrået i Dugopolje på plass og laget en lang og omfattende reportasje om det hele. Den er åpenbart ikke på norsk, men deler av den er på engelsk – inkludert et intervju med The Growth of a Game-gründeren selv, Travis Brody. Du finner reportasjen her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.