NFL? Ja; det kommer omfattende forhåndsartikler i år også!

I fjor leverte vi tidenes mest omfattende norskspråklige gjennomgang av NFL, med egne artikler om hvert av de 32 NFL-lagene. Det gjør vi i år også! En rekke dyktige skribenter bidrar når du får ca. 2.200 ord om hvert av de 32 NFL-lagene!

Forskjellen fra i fjor er primært at vi da publiserte 2 lag hver ukedag gjennom nær sagt hele august, mens vi i år slipper alle artiklene samlet like før sesongstart den første hele uka i september.

I tillegg er det noen nye skribenter som er med på prosjektet i år. De som bidrar, er:

F.v.: Arnstein Friling, Jørgen B. Hoff, Bård Strøm og Daniel Høglund i Viasat sitt studio.

Jørgen B. Hoff. Hoff er nok for mange mest kjent som en del av studiopanelet til Viasat under Super Bowl. I tillegg leverte han VG sin gode gjennomgang før 2015-sesongen. I år er han altså med på å gi deg NFL Preview her hos Amerikansk Fotball!

Mattis Holt. Holt er til daglig journalist, og har allerede dekket amerikansk fotball med en rekke saker i tillegg til å skrive her på Amerikansk Fotball fra tid til annen. Han er også en av de to bak ‘M&M om NFL’-podcasten, og skriver også for diverse andre publikasjoner – inkludert på engelsk. Mattis blir blant annet med når vi livestreamer om NFL-starten i facebook-gruppa ‘NFL fans Norway/Norge‘ rett før det braker løs 7.september! Mer om det senere…

Eyvin Sommerseth

Eyvin Sommerseth. Sommerseth har skrevet for Amerikansk Fotball i flere år, og er en ivrig ildsjel innen norsk amerikansk fotball på både klubb- og forbundsnivå. Eyvin er også redaktør for den norskspråklige wikien om amerikansk fotball. Han har fulgt NFL i mange år, og bidro også under fjorårets NFL Preview – noe han gjentar i år!

Patrick Hamnøy. Hamnøy er redaktør for Amerikansk Fotball Podkast, sportslig ansvarlig i LAFK Starfighters, og har mange år bak seg både som spiller, trener og seksjonsleder for amerikansk fotball i Norges Amerikanske Idretters Forbund (jepp, det heter så!). Han var også en av de som skreiv NFL Preview i fjor, og er tilbake med bidrag i 2017!

Jarle Magnus Henriksen. Henriksen er redaktør for Amerikansk Fotball, og stod for mye av fjorårets NFL Preview. I år står han for litt mindre, men er fortsatt med!

 

Denne gjengen skriver i disse dager så blekket spruter, eller ihvertfall så tastene blir slitte, og målet er å kunne levere et komplett NFL Preview rundt 5.september. Det er et par dager før årets første kamp i NFL sitt grunnspill torsdag 7.september! Hver artikkel blir på rundt 2.200 ord med rimelig vettugt innhold. Det vil kunne gi deg et godt innblikk i samtlige lag, og vi drister oss også til å tippe hvordan det går i årets sesong for de forskjellige lagene. I fjor traff vi rimelig godt på mange av forhåndstipsene, men langt fra på alle!

Alle sakene blir liggende under en samleside som skal gjøre det enkelt å finne frem til samtlige artikler, og vi satser også på noen ekstra saker i forbindelse med lanseringen av hele prosjektet 5.september!

 

Fjorårets NFL Preview finner du her.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.