Lillestrøm Starfighters U19 trekker seg fra bortekamp

Starfighters på Bøn

Starfighters på Bøn i 2015

Vi ble for kort tid siden informert om at den planlagte kampen seriekampen mellom Lura Bulls og Lillestrøm Starfighters førstkommende lørdag er avlyst. 

Det var Lura Bulls som først informerte oss om hendelsen, men på forbundets hjemmeside er kampen allerede ført opp som en 30-0 Walkover seier til Bulls. Dette kommer kanskje ikke som noen overraskelse, ettersom Starfighters har hatt utfordringer tidlig i sesongen. De to første seriekampene endte begge i store tap mot henholdsvis BVHIF Ironmen og Eidsvoll 1814’s, og begge de to nevnte kampene var også såkalte shutouts. Lillestrøm har altså fortsatt til gode å score noen poeng i år.

kamp-avlyst-lura-lillestrom

Skjermbilde fra forbundets hjemmeside

Dette er dessverre ikke første gang Lillestrøm avlyser en tur til Stavanger. Også forrige gang det var meningen at de skulle ta turen, i 2013, ble kampen avlyst. Den gang ble resten av sesongen gjennomført som normalt for Lillestrøm sin del, men om det også er tilfellet denne gangen gjenstår å se. Vi regner med at Lillestrøm er i dialog med forbundet om hva som skjer videre for dem. Alternativene er enten å trekke laget fra resten av sesongen, eller at resterende kamper spilles som normalt.

 

I ettertid av publisering har LAFK skrevet følgende på sin Facebookside:

Trist nyhet ! I helgen skulle U19 ta turen over fjellet til Stavanger for å møte et lag vi aldri har møtt før Lura Bulls. Etter 2 relativt tøffe kamper med mye skader har vi av hensyn til antall spillere sett oss nødt til å trekke vårt lag fra denne kampen. Vi hadde på rosteren 9 spillere og dette er dessverre ikke nok for å spille. Vi beklager veldig til Lura Bulls og ikke minst til våre spillere og deres foreldre.

 

 

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.