Drammen Warriors trekker seg fra 1.divisjon!

Drammen Warriors trekker laget i fra 1.divisjon 2017. Dårlig oppmøte på trening og generell spillermangel grunnet frafall etter 2016-sesongen er hovedårsakene til at laget har blitt trukket fra landets nest øverste nivå.

Drammen Warriors, som deltok i 1.divisjon også i fjor, valgte å kaste inn håndkleet etter at en rekke spillere som deltok i 2016 sluttet, samtidig som flere har meldt overgang til nærliggende klubber i forkant av årets sesong. Vi antar at det sistnevnte kan øke i omfang nå som det er klart at Drammensklubben ikke blir å finne i seriespillet for senior 2016.

Hovedtrener Roger Westbye hos Drammen Warriors legger også til følgende:

En annen grunn som er viktig å få med seg er at vi ikke får gode treningstider da alt i Drammen er overbooket. Ikke mange som synes det er greit å trene kl. 21 til 2230.. manko på 10 kunstgress baner i Drammen for å kunne dekke dagens behov for vanlig fotball.

Dette er en problematikk som vi har hatt oppe før rundt Drammen Warriors situasjon, og som du kan lese mer om i denne artikkelen:

Warriors legger ikke virksomheten helt død, men satser på å opprettholde treninger og ser for seg å gjennomføre treningskamper og/eller scrimmager til høsten om spillermateriellet tilsier at det er mulig da. Målet med tanke på fremtidig seriespill for seniorene er å melde laget på til 2.divisjon i 2018.

Forbundet har tidligere i kveld varslet klubbene om utviklingen, og samtidig varslet at forslag til nytt serieoppsett sendes ut til de gjenværende klubbene i 1.divisjon. Med seriestart rett rundt 2 måneder unna, vil vi tro at et nytt oppsett må foreligge i ferdig utgave i løpet av den kommende uken eller kanskje to ukers tid. Det er naturligvis ingen ideell situasjon for hverken klubber eller forbund at det skjer endringer såpass seint; samtidig er det en viss tid igjen til seriestart.

Vi kommer tilbake til ytterligere informasjon etterhvert som denne er tilgjengelig.

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.