Domers Football League – kampdag 4

Det var 2 spente lag som gikk på banen 18.00 lokal tid forrige onsdag. På den ene siden, BI Cleavers, med en seier i lomma og proppfulle av selvtillit. På den andre siden, Tyholt Towers, bare fire dager etter tap mot erkerival Moholt. Vinneren av denne kampen ville i praksis sikre seg finale. Det var med andre ord mye som sto på spill.

 

dfl10

 

Regnet sto på i Trondheim, men Cleavers valgte å gå igang med pasninger tidlig i kampen. Og det fikk de betalt for. Rookie Thor-Inge Kirkaune tar imot en kort pasning og løper nesten 50 yards gjennom hele Tyholt sitt defense. 6-0 til Cleavers tidlig i 1. quarter.

Kampen skulle derimot ikke oppleve mye scoring på en god stund – dette ble en defensiv batalje med mye 3-og-ut på begge lag. Tyholt safety Andreas Monsås snappet 2 interceptions fra Cleavers quarterback Morgan Nordahl, og returnerte de godt inn på Cleavers sin banehalvdel, men Tyholt maktet ikke å konvertere field position til poeng og det sto fortsatt 6-0 inn i 4. quarter.

Til slutt gjorde Towers quarterback Johannes Moe en sjelden feil og kastet en interception som Cleaver-veteran Sondre Jentoft klarte å returnere helt til endzone, med litt over 1 minutt igjen av kampen. På neste serie ble Moe sacket og Cleavers løp inn nok en touchdown fra 2 yards med runningback Arnt Rogstad, som hadde fått harde yards hele kvelden. Da dommerne blåste av kampen sto det 20-0 favør Cleavers, som også er klar for sin første DFL-finale noensinne.

 

dfl8

Moholt Moccasins, for anledningen i kledelige grønne vester, på vei ut av offensiv huddle mot Janus Pandemics.

Det ble spilt en kamp til samme kveld, og da var det Janus Pandemics som tok imot Moholt Moccasins. Om den første kampen var jevnspilt og en defensiv batalje, ble kamp nummer to en oppvisning i effektivt angrepsspill. Ledet av Brage Harby på offense kom Moholt litt tregt igang, men likevel sto det 12-0 til pause. Etter pause fikk angrepet virkelig vinger å fly på, og unge Harby ga seg ikke før han hadde kastet for over 200 yards og 4 touchdowns. Moholt sitt defense, ledet av landslagssafety Såndre Osen og veteran linebacker Corey Samanns, stoppet alt Janus hadde å by på, og når receiverne til Pandemics var åpne maktet ikke quarterback å være nøyaktig nok med pasningene sine. Sluttresultatet endte opp 37-0 til Moholt, som sålangt bare hadde scoret 7 poeng i turneringen.

Pandemics må nå kjempe hardt for å nå bronsefinalen – de har tapt begge sine kamper og må vinne de to siste for å ha mulighet til å passere Levanger. Moholt er enda ikke sikret plass i finalen, og må vente helt til 1. november før de spiller siste kamp, mot Ulvene fra Levanger.

 

Idag spiller BI Cleavers mot Levanger Wolfpack klokken 11.00 og Tyholt Towers møter Janus Pandemics klokken 13.30, begge kampene på Lade Idrettsanlegg.

 

dfl3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.