Chad Johnson gjør comeback på fotballbanen – i Mexico!

Chad Johnson, den mangeårige receiveren for Cincinnati Bengals og en av NFLs mest fremtredende spillere i forrige tiår, er på vei tilbake på fotballbanen. Denne gang vil vi kunne se ham i Mexico!

Det meksikanske laget Dinos de Saltillo, eller Saltillo Dinosaurs på godt norsk, har annonsert at Johnson kommer til å spille for dem i deres kommende kamp mot Fundidores de Monterrey (Monterrey Smelters) den 2. april. Lagene spiller i den profesjonelle meksikanske ligaen Liga de Fútbol Americano Profesional, som oftest kalt LFA. LFA er inne i sin andre sesong etter oppstarten i 2016 og består av 6 lag. Dinos har vunnet 2 og tapt 3 kamper så langt i år, og med en seier mot Fundidores vil de potensielt kunne sikre seg en plass i semifinalen i årets sluttspill.

Chad Johnson

Johnson forsvant fra NFL før 2012-sesongen etter at han ble siktet av politiet for å ha mishandlet kona si. Siden da har han tilbrakt noe tid i fengsel, og noe tid i den kanadiske proffligaen CFL. Hvorvidt kampen for Dinos er et nytt forsøk på å spille seg inn i NFL-varmen igjen eller mer et PR-stunt vites ikke, men det er vel heller tvilsomt at noen lag ønsker å ta en sjanse på en 39-åring med en brokete fortid.

Johnson, som bar nummer 85 på drakten, brukte i mange år navnet Chad Ochocinco. Nå gjenstår det å se om noen vil informere Johnson mens han er i Mexico om at 85 på spansk faktisk er ochenta y cinco, og ikke ochocinco.

Dinos de Saltillo i lilla drakter. Her fra en kamp mot Condors de la Ciudad de México.

Én kommentar

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.