BVHIF Ironmen vs LAFK Starfighters U19

Kort oppsummering fra dagens kamp i U19 mellom Lillestrøm og BVHIF.

Det ble en ensidig affære på Vigernesjordet i dag. Årets utgave av BVHIF Ironmen består i år av spillere fra 3 klubber: nevnte BVHIF Ironmen, Drammen Warriors og Tønsberg Raiders hadde allerede i februar i år bestemt seg for å samarbeide i årets U-19 sesong. Og det syntes. Der Lillestrøm kun hadde 5 spillere på sidelinjen, hadde Ironmen ganske mange fler. Slikt gir gjerne utslag på et kampresultat.

Arne Johnsen

HC Tønsberg Raiders BVHIF Ironmen U19 Arne Johnsen

Ironmen åpnet ballet med scoringer på sine 2 første driver, der de viste med all tydelighet at det er Tønsberg sin spillebok som benyttes offensivt. Forståelig nok, da klubben har hatt stor suksess med denne i år på både U17 og senior. Anført av tredjeårs QB Edin Kucukovic får de til å spinne rundt for de fleste forsvarspillere med sine særdeles godt gjennomførte fakes og misdirections. Undertegnede ønsker å påpeke at unge Kucukovic viser en imponerende ro i pocket (i den grad man har pocket på 9-manns) og progresserer rolig gjennom sine reads, tilsynelatende upåvirket av det som skjer rundt han. Selv om jeg tidligere har hatt gleden av å se han på årets U17, tåler det å gjentas: Han er en spiller å følge med på.

QB Edin Aleksander Pedersen Kucukovic

QB Edin Aleksander Pedersen Kucukovic

På sin tredje offensive drive drev Starfighters ballen godt nedover banen, mye takket være godt samspill mellom Starfighters sin QB Odin Solum og WR Sebastian Tuhus, der driven glapp på 4. og 1 på BVHIF sin 25 yd linje etter en incomplete pass. Utover dette ble det ikke produsert mye offensivt av Lillestrøm, og etterhvert som kampen skred frem ble det veldig tydelig hvem som var det dominerende laget i dag.

Odin Solum

utfordrende arbeidsforhold for QB Odin Solum

Det blir spennende å følge med på BVHIF/ Tønsberg/ Drammen fremover. De beveget ballen godt og var markante på defense. Det kommer nok en større utfordring til helgen da de møter et revansjesugent Domers i Trondheim.

At det begynner trått for Lillestrøm var litt ventet. Ny coaching staff og ny playbook er vanskelig nok, og spesielt utfordrende blir det med U19 som starter så raskt etter sommerferien. Så dette vil nok bli bedre etterhvert. For Starfighters sin del får vi håpe at det kommer til noen flere spillere, det kan bli en lang sesong om det ikke gjør det. Det er noen enkeltspillere som uthever seg, spesielt defensivt finner vi #85 Sivert Ursin som er av de mer taklingsvillige spillerne vi har sett på lenge.

Uansett så gleder vi oss over at høstsesongen er i gang.
SLUTTRESULTAT: LAFK – BVHIF: 0-61

 

_MG_4600

 

_MG_4631

 

_MG_4694

 

_MG_4681

5 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.