Nyheter

Her finner du alle sakene vi skriver som er definert inn under kategorien ‘nyheter’.

I tillegg finner du noen undersider bestående det som helt klart var nyheter når vi først publiserte det:


 

Jonas Hagerup: Linjemann med beviselig suksess på college!

JM Henriksen : 20. november 2017 18:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Den offensive linjemannen Jonas Berntsen Hagerup er et velkjent navn innen norsk amerikansk fotball etter å ha dominert i Eliteserien for Oslo Vikings i flere år. Nå er han å finne på JUCO-nivået i USA, hvor han starter på OL for smått legendariske City College of San Francisco!

mer »

Leave a response »

Klart for Norden mot USA i amerikansk fotball!

JM Henriksen : 20. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I januar 2018 er det duket for at et samlet Norden spiller mot USA i amerikansk fotball, hvor også Norge vil være representert!

Det er U19-alderstrinnet det er snakk om, og dermed spillere som er på vei fra high school til college, eventuelt fra videregående til militæret som det gjerne kan være for en del av de norske spillerne 😉

mer »

1 Comment »

Nye personer valgt inn i norsk Hall of Fame!

JM Henriksen : 19. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I helgen arrangerer forbundet for amerikansk fotball her i Norge en ledersamling, slik de gjør hvert år. En del av arrangementet er en middag for de inviterte, og den foregikk i går. Der ble det også lagt til medlemmer i forbundets Hall of Fame, som foreløpig er en svært eksklusiv klubb!

mer »

Leave a response »

Vårens U17 lag er klare!

Harald Kruhaug : 9. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Påmeldingsfristen til U17 har som 2. divisjon nå gått ut og vi kan endelig presentere hvilke lag som blir å finne der våren. Som i 2. divisjon er det både nye lag som kommer inn, og lag som forsvinner.

mer »

Leave a response »

Vårens Elite og 1. divisjonslag er bekreftet!

Harald Kruhaug : 8. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

For noen uker siden publiserte vi hvilke klubber vi forventet å finne i Eliteserien og 1. divisjon til våren, men nå har vi fått de faktiske påmeldingene fra forbundet, og det var ikke nøyaktig som vi trodde.

mer »

Leave a response »

Vårens 2. divisjonslag er klare!

Harald Kruhaug : 7. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Påmeldingsfristen til 2. divisjon har nå gått ut og vi kan endelig presentere hvilke lag som blir å finne der våren 2018! Heldigvis kommer det flere nye lag inn, men det er dessverre også lag som forsvinner.

mer »

Leave a response »

Dansk NFL-spiller fikk knapt begynt før han sluttet: Hvor går veien videre?

JM Henriksen : 6. november 2017 18:00 : Hovedsak, Nyheter

Den danske offensive linjemannen Andreas Knappe ble nylig signert av Washington Redskins. For en knapp uke siden kom nyheten om at de hadde kuttet ham igjen. Dermed ble det ikke noe langvarig dansk eventyr i den amerikanske hovedstaden denne gang.

mer »

Leave a response »

Forbundet arrangerte samling – delte ut velfortjente priser!

JM Henriksen : 6. november 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

I helgen arrangerte forbundet en Dommer- og Trenersamling på Hamar hvor brorparten av landets mest engasjerte trenere og dommere var tilstede for å lære, sosialisere og ikke minst feire! Det var også duket for utdeling av en rekke priser, og de oppsummerer vi her!

mer »

1 Comment »

Vålerenga Trolls med storeslem på juniornivå i høst!

JM Henriksen : 6. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I helgen gikk U19-finalen, og som ventet ble Vålerenga Trolls for sterke for motstanderen. Hele 46-0 stod det ved kampslutt, og Trolls kunne feire sitt femte mesterskap på U19 på rad. Ikke nok med det: På U15-nivå er serien ferdigspilt, og også der var det Vålerenga Trolls som tok førsteplassen!

mer »

2 Comments »

Norsk Browns-supporter intervjuet i sak hos ESPN!

JM Henriksen : 31. oktober 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

For noen dager siden publiserte ESPN en sak om fans av laget Cleveland Browns og hvordan de er å finne i nær sagt alle land i hele verden på tross av lagets miserable resultater i NFL.

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3, 4, 5 ... 17, »