Nyheter

Her finner du alle sakene vi skriver som er definert inn under kategorien ‘nyheter’.

I tillegg finner du noen undersider bestående det som helt klart var nyheter når vi først publiserte det:


 

Kolbotn Hunters starter damelag

Harald Kruhaug : 22. november 2017 18:00 : Hovedsak, Nyheter

Etter en høst med dårlige nyheter for damefotballen i form av lag som krymper og avlyst seriespill kommer det endelig en god nyhet. Nå har en ny klubb startet opp damelag, nemlig Kolbotn Hunters.

mer »

Leave a response »

Vil du være med å forme norsk amerikansk fotball? Utvalgsmedlemmer søkes!

JM Henriksen : 22. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Det flyr hittil noe under radaren fordi promoteringen virker å være godt skjult, men la oss da bidra: Forbundet for amerikansk fotball i Norge er på jakt etter flere deltakere i sine utvalg, og det gir deg som brenner for idretten en anledning til å være med å bidra på forbundsnivå!

mer »

Leave a response »

Når Movember gir ekstra mye mening

JM Henriksen : 21. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Movember er en flott kampanje som har kjørt i noen år nå, og hvor inntektene går til veldedige formål som alle har det til felles at de har som mål å bekjempe kreft.

Også personer innen amerikansk fotball-miljøet har slengt seg på kampanjen og sørger for å gro bart i november som en synlig støtte til Movember sin visjon: “Å ha en varig innflytelse og gi menns helse et nytt ansikt”.

mer »

Leave a response »

Jonas Hagerup: Linjemann med beviselig suksess på college!

JM Henriksen : 20. november 2017 18:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Den offensive linjemannen Jonas Berntsen Hagerup er et velkjent navn innen norsk amerikansk fotball etter å ha dominert i Eliteserien for Oslo Vikings i flere år. Nå er han å finne på JUCO-nivået i USA, hvor han starter på OL for smått legendariske City College of San Francisco!

mer »

Leave a response »

Klart for Norden mot USA i amerikansk fotball!

JM Henriksen : 20. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I januar 2018 er det duket for at et samlet Norden spiller mot USA i amerikansk fotball, hvor også Norge vil være representert!

Det er U19-alderstrinnet det er snakk om, og dermed spillere som er på vei fra high school til college, eventuelt fra videregående til militæret som det gjerne kan være for en del av de norske spillerne 😉

mer »

1 Comment »

Nye personer valgt inn i norsk Hall of Fame!

JM Henriksen : 19. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I helgen arrangerer forbundet for amerikansk fotball her i Norge en ledersamling, slik de gjør hvert år. En del av arrangementet er en middag for de inviterte, og den foregikk i går. Der ble det også lagt til medlemmer i forbundets Hall of Fame, som foreløpig er en svært eksklusiv klubb!

mer »

Leave a response »

Vårens U17 lag er klare!

Harald Kruhaug : 9. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Påmeldingsfristen til U17 har som 2. divisjon nå gått ut og vi kan endelig presentere hvilke lag som blir å finne der våren. Som i 2. divisjon er det både nye lag som kommer inn, og lag som forsvinner.

mer »

Leave a response »

Vårens Elite og 1. divisjonslag er bekreftet!

Harald Kruhaug : 8. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

For noen uker siden publiserte vi hvilke klubber vi forventet å finne i Eliteserien og 1. divisjon til våren, men nå har vi fått de faktiske påmeldingene fra forbundet, og det var ikke nøyaktig som vi trodde.

mer »

Leave a response »

Vårens 2. divisjonslag er klare!

Harald Kruhaug : 7. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Påmeldingsfristen til 2. divisjon har nå gått ut og vi kan endelig presentere hvilke lag som blir å finne der våren 2018! Heldigvis kommer det flere nye lag inn, men det er dessverre også lag som forsvinner.

mer »

Leave a response »

Dansk NFL-spiller fikk knapt begynt før han sluttet: Hvor går veien videre?

JM Henriksen : 6. november 2017 18:00 : Hovedsak, Nyheter

Den danske offensive linjemannen Andreas Knappe ble nylig signert av Washington Redskins. For en knapp uke siden kom nyheten om at de hadde kuttet ham igjen. Dermed ble det ikke noe langvarig dansk eventyr i den amerikanske hovedstaden denne gang.

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3, 4, 5 ... 17, »