Nyheter

Her finner du alle sakene vi skriver som er definert inn under kategorien ‘nyheter’.

I tillegg finner du noen undersider bestående det som helt klart var nyheter når vi først publiserte det:


 

Oslo Vikings følges tett i TV-serie til høsten!

JM Henriksen : 9. juni 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Til høsten går TV-serien “Alt for laget” på TV3, hvor noen lag fra forskjellige idretter står i fokus når kameraene er med dem i garderoben, på treningsfeltet og ikke minst på kamp.

mer »

2 Comments »

Dame-VM: Rykteflom og utfordringer for Storbritannias landslag

JM Henriksen : 9. juni 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I slutten av juni går VM i amerikansk fotball for kvinner av stabelen i Canada. Et av lagene som deltar der er Storbritannia. De har nok å stri med i forkant, og spesielt etter avsløringer tidligere denne uka.

mer »

1 Comment »

Etter kampen: Lura Bulls vs. Vålerenga Trolls!

JM Henriksen : 5. juni 2017 12:00 : Film, Hovedsak, Intervju, Nyheter

Her finner du highlights og intervjuer fra gårsdagens Eliteserie-kamp mellom Lura Bulls og Vålerenga Trolls! De to lagene spilte en kamp som var tilnærmet avgjørende for hvem av dem som havner i sluttspill i årets sesong. Det ble til slutt hjemmelaget Bulls som trakk det lengste strået i en utrolig spennende kamp hvor det til slutt endte 43-41.

mer »

Leave a response »

Fredrikstad Queens trekker seg: Høstens Dameserie avlyst!

JM Henriksen : 31. mai 2017 18:00 : Hovedsak, Nyheter

Tidligere denne uken ble det klart at Fredrikstad Queens trekker seg fra høstens dameserie. Dette ble kommunisert ut fra forbundet til de berørte parter tidligere i dag. Ettersom Kristiansand Gladiators også trakk seg for noen uker siden står det nå kun to lag igjen i dameserien. En serie med to lag kan ikke lenger kalles en serie, noe forbundet da også har konkludert med.

mer »

1 Comment »

Tidligere Åsane-spiller dømt for doping; spiller under alias i Tyskland

JM Henriksen : 31. mai 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I fjor og forfjor spilte den islandske QBen Bergþór Phillip Pálsson for Åsane Seahawks. I fjor ble han også testet av Antidoping Norge, og testet positivt. Det har ledet til en utestengelse på 4 år frem til september 2020, og gjelder på tvers av landegrensene samt både som utøver og andre roller innen organisert idrett. Allikevel er samme mann både primus motor for sporten på Island, og aktiv som spiller hos tyske Starnberg Argonauts.

mer »

Leave a response »

Rapport fra Mini-Camp for damer i Haugesund

Kerstin Ulrich : 30. mai 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Helgen 27. – 28. Mai gjestet Kristiansand Gladiators sitt damelag i Haugesund for å samle med damene fra Haugesund Hurricanes og Lura Bulls til en treningscamp, inkludert en avsluttende scrimmage.

mer »

Leave a response »

Hjelm-auksjon hos Amerikansk Fotball gir over 5.000 kroner til juniorlag!

JM Henriksen : 22. mai 2017 12:00 : Historie, Hovedsak, Nyheter

I begynnelsen av april la vi ut en sak med påfølgende auksjon av en hjelm tilhørende den legendariske norske spilleren Nicolay Aslaksen. Hele 29 bud fra en lang rekke budgivere førte til slutt summen fra utgangspunktet på 500,- kroner til 5.510,- kroner som vinnende bud!

mer »

1 Comment »

Kristiansand Gladiators trekker seg fra Dameserien 2017!

JM Henriksen : 19. mai 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Damefotballen i Norge ble primært startet via et lag i Kristiansand, og de har vært et av de 4 lagene i seriespillet de to sesongene hvor en liga har eksistert her til lands. Nå trekker de seg fra årets seriespill.

mer »

3 Comments »

Bulls og Gladiators trekker seg fra U15-serien

JM Henriksen : 18. mai 2017 13:00 : Hovedsak, Nyheter

Lura Bulls og Kristiansand Gladiators. Arkivfoto: Eivind Amdal

Til høsten går U15-serien. Nå er det klart at den går uten et par av de opprinnelig påmeldte lagene, og slik vi forstår det er også andre lag i faresonen. Nylig trakk både Lura Bulls og Kristiansand Gladiators lagene fra U15.

mer »

4 Comments »

Nytt amerikansk fotball-lag sparker i gang på Romerike!

JM Henriksen : 16. mai 2017 14:00 : Hovedsak, Nyheter

Med velkjente Greg Kleidon i spissen er det nå duket for enda en klubb som bedriver amerikansk fotball på Romerike. De blir del av det allerede eksisterende idrettslaget Sand IL, og navnet blir Sand Falcons.

mer »

4 Comments »
« Side 1 ... 15, 16, 17, »