Nyheter

Her finner du alle sakene vi skriver som er definert inn under kategorien ‘nyheter’.

I tillegg finner du noen undersider bestående det som helt klart var nyheter når vi først publiserte det:


 

Kåre Vedvik kåret til All-Conference 2017!

JM Henriksen : 10. desember 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Kåre Vedvik. Foto: Sholten Singer

Det nærmer seg slutten av college-sesongen, og som vanlig deles en rekke priser ut til de spillerne som har gjort seg bemerket. Det gjelder også den norske punteren/kickeren Kåre Vedvik, som nylig ble en av tre Marshall-spillere som ble 1st team All-Conference i Conference USA!

mer »

Leave a response »

Rolv Bjarne Nicolaysen har gått bort: Minneord

JM Henriksen : 7. desember 2017 22:00 : Hovedsak, Nyheter

Det var med stort sjokk at jeg tidligere i dag ble gjort oppmerksom på at en viktig bidragsyter til norsk amerikansk fotballs historie og fremvekst, Rolv Bjarne Nicolaysen, har gått bort.

mer »

Leave a response »

Trenerskifte hos Åsane: Sommerfeld ut, Durazo inn!

JM Henriksen : 24. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

For litt over en måned siden kunne vi rapportere at Alexander Durazo sin tid hos Lura Bulls var forbi. Nå gjelder det samme for Seahawks sin hovedtrener Simon Sommerfeld, samtidig som nevnte Durazo går inn i trenerstaben hos Åsane!

mer »

Leave a response »

Haugesund Hurricanes starter U15 lag

Harald Kruhaug : 23. november 2017 18:00 : Hovedsak, Nyheter

Fra Haugesund Avis 22.11.2017

Haugesund Hurricanes juniorprogram har ikke hatt et godt år. Etter å ha gjennomført en U17 serie i fjor, måtte årets utgave trekke seg før seriestart uten å ha spilt en eneste kamp. Hurricanes er heller ikke påmeldt U17 serien i 2018, men heldigvis er det et nytt alderstrinn som er på vei oppover.

mer »

Leave a response »

Kolbotn Hunters starter damelag

Harald Kruhaug : 22. november 2017 18:00 : Hovedsak, Nyheter

Etter en høst med dårlige nyheter for damefotballen i form av lag som krymper og avlyst seriespill kommer det endelig en god nyhet. Nå har en ny klubb startet opp damelag, nemlig Kolbotn Hunters.

mer »

Leave a response »

Vil du være med å forme norsk amerikansk fotball? Utvalgsmedlemmer søkes!

JM Henriksen : 22. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Det flyr hittil noe under radaren fordi promoteringen virker å være godt skjult, men la oss da bidra: Forbundet for amerikansk fotball i Norge er på jakt etter flere deltakere i sine utvalg, og det gir deg som brenner for idretten en anledning til å være med å bidra på forbundsnivå!

mer »

Leave a response »

Når Movember gir ekstra mye mening

JM Henriksen : 21. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Movember er en flott kampanje som har kjørt i noen år nå, og hvor inntektene går til veldedige formål som alle har det til felles at de har som mål å bekjempe kreft.

Også personer innen amerikansk fotball-miljøet har slengt seg på kampanjen og sørger for å gro bart i november som en synlig støtte til Movember sin visjon: “Å ha en varig innflytelse og gi menns helse et nytt ansikt”.

mer »

Leave a response »

Jonas Hagerup: Linjemann med beviselig suksess på college!

JM Henriksen : 20. november 2017 18:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Den offensive linjemannen Jonas Berntsen Hagerup er et velkjent navn innen norsk amerikansk fotball etter å ha dominert i Eliteserien for Oslo Vikings i flere år. Nå er han å finne på JUCO-nivået i USA, hvor han starter på OL for smått legendariske City College of San Francisco!

mer »

Leave a response »

Klart for Norden mot USA i amerikansk fotball!

JM Henriksen : 20. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I januar 2018 er det duket for at et samlet Norden spiller mot USA i amerikansk fotball, hvor også Norge vil være representert!

Det er U19-alderstrinnet det er snakk om, og dermed spillere som er på vei fra high school til college, eventuelt fra videregående til militæret som det gjerne kan være for en del av de norske spillerne 😉

mer »

Leave a response »

Nye personer valgt inn i norsk Hall of Fame!

JM Henriksen : 19. november 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I helgen arrangerer forbundet for amerikansk fotball her i Norge en ledersamling, slik de gjør hvert år. En del av arrangementet er en middag for de inviterte, og den foregikk i går. Der ble det også lagt til medlemmer i forbundets Hall of Fame, som foreløpig er en svært eksklusiv klubb!

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 16, »