Nyheter

Her finner du alle sakene vi skriver som er definert inn under kategorien ‘nyheter’.

I tillegg finner du noen undersider bestående det som helt klart var nyheter når vi først publiserte det:


 

Hard Knocks til Tampa Bay

Eyvin Sommerseth : 22. april 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

HBOs populære serie der de følger et NFL-lag i sesongoppkjøringen er klar for en ny sesong. I fjor var de i California og det kan virke som at de likte seg i varmen med tanke på årets lag. Stillehavskysten i California blir dog byttet ut med Golfkysten i Florida når HBO denne gangen følger Tampa Bay Buccaneers.

mer »

Leave a response »

Juniorlandslagets trenerstab offentliggjort: Her kan du bli bedre kjent med dem!

JM Henriksen : 21. april 2017 18:00 : Hovedsak, Nyheter

Amerikansk fotball i Norge har lenge savnet å ha et landslag på juniornivå, men nå i år er det endelig klart at et U17-landslag skal på banen under Nordisk Mesterskap. I går offentliggjorde forbundet også trenerstaben for laget, og den skal ihvertfall ikke mangle folk!

mer »

1 Comment »

Klart for livestream i tilknytning til NFL-draften 2017!

JM Henriksen : 17. april 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I samarbeid med gutta bak M&M Podcast blir det som i fjor mulighet til å følge draften 2017 sammen med norske entusiaster med god peiling på det hele! Primus motor Mattis Holt har med seg den andre delen av M&M, Mads Lochert, samt Odin Nonstad, når det braker løs.

mer »

Leave a response »

Becca (18) fikk historisk college-stipend – for å spille med gutta

Mattis : 16. april 2017 18:00 : Artikler, Hovedsak, Nyheter

I Norge ville det nok vært uhørt at en kvinnelig fotballspiller signerte en betalt kontrakt for et herrelag, men i USA er det ingenting som står i veien for det. Kvinnelige spillere har lenge vært del av college-fotballen i statene, og i 2011 opphevet Roger Goodell forbudet mot kvinnelige spillere i NFL.

mer »

Leave a response »

Dan Rooney er død

Eyvin Sommerseth : 14. april 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Dan Rooney, den mangeårige eieren av Pittsburgh Steelers, døde skjærtorsdag etter lengre tids helseproblemer. Han ble 84 år gammel.

mer »

Leave a response »

Vi spår 2. divisjon 2017 – del 2

Thomas Olsen : 7. april 2017 14:00 : Hovedsak, Nyheter, Ranking, Synspunkter

I går gikk vi igjennom oppsettet for 2.divisjon 2017, med hvem som er deltakende lag, serieoppsett, et tilbakeblikk på 2016, og litt mer tanker rundt forutsetningene for gjennomføring av sesongen og dekning av den.

mer »

Leave a response »

Vi spår 2. divisjon 2017 – del 1

Thomas Olsen : 6. april 2017 14:00 : Hovedsak, Nyheter, Ranking, Synspunkter

Foto: Kristian Ringen

I går gjennomgikk vi årets U17 serie – i dag er tiden kommet til årets 2. divisjon! Her vil vi også gi våre spådommer til hvordan vi tror tabellen vil se ut ved sesongslutt. 

mer »

3 Comments »

Tony Romo takker for seg

Eyvin Sommerseth : 5. april 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Etter 14 sesonger i NFL er karrieren slutt for en av ligaens mest markante og også på mange måter polariserende quarterbacks i nyere tid – Tony Romo legger opp. Han vil etter sigende ta over jobben som kommentator i CBS etter Phil Simms.

mer »

Leave a response »

Vil du være neste eier av hjelmen til en norsk legende?

JM Henriksen : 4. april 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Alle med en viss fartstid innen norsk amerikansk fotball vet hvem Nicolay Aslaksen er. Vi snakker om tidenes aller beste «hjemmebygde» spiller. #33 var god nok som running back til at Barry Alvarez og Wisconsin ville ha ham til å spille college på høyeste nivå. Han var god nok til å være det eneste norske bidraget i World League (senere NFL Europe) sin første sesong.

mer »

1 Comment »

NRK: Viasat sine LFL-sendinger møter motbør

JM Henriksen : 3. april 2017 22:00 : Artikler, Hovedsak, Nyheter

Faksimile fra NRK.no

Tradisjonelle medier har plukket opp sakene vi frontet i forrige uke, og som fikk solid oppmerksomhet blant damefotballens deltakere med påfølgende nyttig bruk av kommentarfelt. Først ut er NRK, som gir en fyldig dekning med uttalelser fra både flere av de som protesterer og Viasat selv.

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 14, »