Nyheter

Her finner du alle sakene vi skriver som er definert inn under kategorien ‘nyheter’.

I tillegg finner du noen undersider bestående det som helt klart var nyheter når vi først publiserte det:


 

Kåre Vedvik avsluttet suveren forsesong i NFL med å være banens beste!

JM Henriksen : 31. august 2018 23:54 : Hovedsak, Nyheter

Baltimore Ravens har spilt 5 kamper i årets sesongoppkjøring i NFL, og norske Kåre Vedvik har gått igjen på scoringslista i samtlige kamper. Som om ikke det var nok; han har spilt to posisjoner og gjort det bunnsolid på begge. I forsesongens siste kamp hadde han spart noe av det beste kruttet til en siste oppvisning, og leverte så glimrende at han av enkelte har blitt benevnt som banens beste!

mer »

1 Comment »

Kåre Vedvik med solid jobb i sine to første NFL-kamper!

JM Henriksen : 11. august 2018 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Hall of Fame-kampen markerte Kåre Vedviks første NFL-kamp, og natt til fredag 8.august fant hans andre kamp sted. Også det ble en god opplevelse sett med norske øyne, med to field goals i tillegg til et ekstrapoeng, kickoffs og punts.

mer »

Leave a response »

Det er duket for første NFL-kamp med Kåre Vedvik på banen!

JM Henriksen : 1. august 2018 23:19 : Artikler, Hovedsak, Leder, Nyheter

Kåre Vedvik. Foto: Baltimore Sun

Natt til fredag foregår årets første forsesongs-kamp, og da er også en nordmann å finne som deltaker med garantert spilletid. Vi snakker naturligvis om Kåre Babajide Vedvik, Stavanger-mannen som er å finne hos Baltimore Ravens. Der har han overbevist stort på treningsfeltet så langt som både kicker og punter, og det er begge de to rollene han fyller når Ravens møter Chicago Bears i årets Hall of Fame-kamp.

mer »

1 Comment »

Stilling ledig: Redaktør for Amerikansk Fotball

JM Henriksen : 5. april 2018 07:00 : Hovedsak, Nyheter

Da vår nåværende redaktør har skiftet fokus til andre oppgaver, er Amerikansk Fotball på jakt etter nye krefter som kan være drivende for websiden Amerikansk Fotball fremover. Vi ser etter deg som både kan bidra med mye selv, men også bistå andre som ønsker å bidra.

mer »

Leave a response »

Spanias nest beste lag trekker seg 3 dager før seriestart!

JM Henriksen : 11. januar 2018 23:45 : Hovedsak, Nyheter

Fjorårets sølvmedaljør i Spania, Reus Imperials, kom onsdag med den sjokkerende nyheten om at de trekker seg fra seriespill. Så sent som mandag var en av nyhetene hos Europlayers at de signerte en ny spiller.

mer »

Leave a response »

Netflix? Amazon Prime? Nei: Facebook Watch – med Tom Brady på menyen!

JM Henriksen : 10. januar 2018 08:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Facebook har slengt seg på strømmetjeneste-bølgen, og til å lansere den delen av virksomheten sin i det nye året slenger de frem serien Tom vs Time som et flaggskip. Tom er i dette tilfellet en 40-something QB ved etternavn Brady, og da er det plutselig “litt” interessant for en god del amerikansk fotball-frelste mennesker!

mer »

Leave a response »

Et samlet Norden er på plass i Texas for å kjempe mot USA!

JM Henriksen : 9. januar 2018 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Sammen med landslag fra USA, Mexico, Canada og Japan er også et samlet Nordisk lag bestående av spillere fra Norge, Danmark, Finland og Sverige på plass under turneringen International Bowl IX. Turneringen foregår 12-19.januar på AT&T Stadium i Dallas, også kjent som hjemmebanen til Dallas Cowboys.

mer »

1 Comment »

Eidsvoll 1814s henter inn Tony “Touchdown” Simmons!

JM Henriksen : 8. januar 2018 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Tony Simmons, fra tiden som NFL-spiller.

Med Michael Hall som spillende hovedtrener annonsert på høsten i fjor, var det et spørsmål om hvem som kommer til å patruljere sidelinjen hos Eidsvoll 1814s i 2018. I tillegg til erfarne norske assistenttrenere får nå laget inn en Europa-veteran i form av Tony Simmons!

mer »

Leave a response »

3D-teknologi gir deg NFL-høydepunktene på nye måter!

JM Henriksen : 5. januar 2018 12:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Forskjellen på et spill som Madden og det å se en ekte NFL-kamp er i ferd med å bli litt mindre. I år har NFL virkelig begynt å ta i bruk 3D-teknologien til Intel, som nå er installert på 11 av ligaens stadioner.

mer »

Leave a response »

Serieoppsett for U17 2018

JM Henriksen : 3. januar 2018 08:00 : Hovedsak, Nyheter

I midten av desember sendte forbundet ut serieoppsett til klubbene, hvor hele vårens kampoppsett er offisielt og fastsatt. For U17-serien ser dette oppsettet slik ut:

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 17, »