Nyheter

Her finner du alle sakene vi skriver som er definert inn under kategorien ‘nyheter’.

I tillegg finner du noen undersider bestående det som helt klart var nyheter når vi først publiserte det:


 

Hjelm-auksjon hos Amerikansk Fotball gir over 5.000 kroner til juniorlag!

JM Henriksen : 22. mai 2017 12:00 : Historie, Hovedsak, Nyheter

I begynnelsen av april la vi ut en sak med påfølgende auksjon av en hjelm tilhørende den legendariske norske spilleren Nicolay Aslaksen. Hele 29 bud fra en lang rekke budgivere førte til slutt summen fra utgangspunktet på 500,- kroner til 5.510,- kroner som vinnende bud!

mer »

1 Comment »

Kristiansand Gladiators trekker seg fra Dameserien 2017!

JM Henriksen : 19. mai 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Damefotballen i Norge ble primært startet via et lag i Kristiansand, og de har vært et av de 4 lagene i seriespillet de to sesongene hvor en liga har eksistert her til lands. Nå trekker de seg fra årets seriespill.

mer »

Leave a response »

Bulls og Gladiators trekker seg fra U15-serien

JM Henriksen : 18. mai 2017 13:00 : Hovedsak, Nyheter

Lura Bulls og Kristiansand Gladiators. Arkivfoto: Eivind Amdal

Til høsten går U15-serien. Nå er det klart at den går uten et par av de opprinnelig påmeldte lagene, og slik vi forstår det er også andre lag i faresonen. Nylig trakk både Lura Bulls og Kristiansand Gladiators lagene fra U15.

mer »

1 Comment »

Nytt amerikansk fotball-lag sparker i gang på Romerike!

JM Henriksen : 16. mai 2017 14:00 : Hovedsak, Nyheter

Med velkjente Greg Kleidon i spissen er det nå duket for enda en klubb som bedriver amerikansk fotball på Romerike. De blir del av det allerede eksisterende idrettslaget Sand IL, og navnet blir Sand Falcons.

mer »

2 Comments »

Ny klubb starter opp i Hordaland!

JM Henriksen : 16. mai 2017 09:00 : Hovedsak, Nyheter

Fredag forrige uke var det 30 år siden grunnlaget for den første klubben i Bergen ble lagt på et treningsfelt i byen. Primus motor for oppstart av det som har vært av klubber i byen, Jon T. Bakken, feiret anledningen med å få gjort unna papirarbeidet for det som vil bli en ny klubb. Ikke i Bergen denne gang, men i Masfjorden!

mer »

Leave a response »

Statistikkene for årets Eliteserie-sesong finner du på Wiki’en!

JM Henriksen : 15. mai 2017 21:30 : Artikler, Hovedsak, Nyheter

Som i fjor er det entusiaster som sørger for å i stor grad gi deg statistikkene for årets Eliteserie-sesong. Nytt av året er at vi også ser statistikker for en del av 1.divisjonskampene. De sistnevnte blir trolig tilgjengeliggjort for alle etterhvert, mens Eliteserie-statistikkene allerede i dag legges ut på Wiki’en for amerikansk fotball.

mer »

Leave a response »

Etter kampen: Åsane Seahawks vs. Lura Bulls

JM Henriksen : 14. mai 2017 08:00 : Film, Hovedsak, Intervju, Nyheter

Vi var tilstede når Eliteserie-lagene Seahawks og Bulls braket sammen i Åsane sin første hjemmekamp i Eliteserien noensinne, og de to lagenes andre møte på 6 dager. Det endte med seier til hjemmelaget Åsane Seahawks, og da med 28-14. Med det er Seahawks 3-0 i debutsesongen på toppnivå, mens Lura Bulls har falt til 0-3. Det er deres dårligste sesongstart i toppdivisjonen noensinne.

mer »

Leave a response »

Etter kampen: Kolbotn Hunters vs. Haugesund Hurricanes

JM Henriksen : 13. mai 2017 20:05 : Film, Hovedsak, Intervju, Nyheter

Tidligere i dag spilte Kolbotn Hunters sin første hjemmekamp i 1.divisjon. Det endte med en 12-0 seier over Haugesund Hurricanes i det som må kunne beskrives som en jevn kamp mellom to hardtkjempende lag.

mer »

Leave a response »

Artikkel: Whittlesey Continues Football Career in Norway

JM Henriksen : 12. mai 2017 18:00 : Artikler, Hovedsak, Nyheter

Union College er skolen Lura Bulls sin QB Chandler Whittlesey spilte universitetsfotball for. Der følger de med på hva den tidligere spilleren sin driver på med, og har skrevet en lengre artikkel som inneholder både intervju med Chandler selv, og ikke minst noen ord om amerikansk fotball i Europa.

mer »

Leave a response »

Skygge-IFAF kaster ut USA Football og kaster inn et All-Star lag fra USA istedenfor

JM Henriksen : 10. mai 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Såpeoperaen om det internasjonale amerikansk fotball-forbundet IFAF ser ikke ut til å ha noen ende. Desperate despoter fra det tidligere europeiske forbundet EFAF sammen med sin egen gallionsfigur, svenske Tommy Wiking, fortsetter å klamre seg til sporten selv om de er i ferd med å dekonstruere den ytterligere.

mer »

1 Comment »
« Side 1, 2, 3 ... 15, »