Nyheter

Her finner du alle sakene vi skriver som er definert inn under kategorien ‘nyheter’.

I tillegg finner du noen undersider bestående det som helt klart var nyheter når vi først publiserte det:


 

World Games: USA taper for Tyskland, kritikken hagler mot skygge-IFAF

JM Henriksen : 24. juli 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Lørdag gikk semifinalene i World Games sin 4-lagsturnering for amerikansk fotball. Nå er det klart at finalen går uten USA, når de ble slått ut av et langt bedre forberedt tysk lag. Tyskland vant med knappest mulig margin, 14-13.

mer »

Leave a response »

Fantastisk, men kontroversiell, signering av Dallas Cowboys!

JM Henriksen : 22. juli 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Ikke før har en mann fått vite at han slipper ut av fengsel før tida, så er Jerry Jones og Dallas Cowboys på banen og sørger for at han endelig kan gjenoppta karrieren!

mer »

Leave a response »

Last Chance U – sesong 2 er tilgjengelig på Netflix!

JM Henriksen : 21. juli 2017 17:30 : Film, Hovedsak, Nyheter

Om du ikke har lagt merke til det allerede; suksess-serien Last Chance U er tilbake med sesong 2! Her får du igjen treffe spillerne, trenerne og ikke minst de akademiske medhjelperne på East Mississippi Community College!

mer »

Leave a response »

Norway Summer Games – går uten turnering i amerikansk fotball

JM Henriksen : 21. juli 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

Tidligere i år gikk det ut informasjon om at en klubb-turnering i amerikansk fotball skulle være en del av Norway Summer Games. Det blir ikke tilfelle.

mer »

Leave a response »

Klart for World Games – og amerikansk fotball som invitasjonssport!

JM Henriksen : 20. juli 2017 08:00 : Hovedsak, Nyheter

World Games, en pitteliten bror til de Olympiske Leker, står for døren. Om du ikke har fått det med deg så er du nok ikke alene, men World Games er en aktør som begynner å få noen år på baken nå. Arrangementet er organisert av International World Games Association, og gikk første gang i 1981.

mer »

1 Comment »

7 mot 7 en sommeraktivitet i Sverige; noe for oss i Norge også?

JM Henriksen : 19. juli 2017 12:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

7-on-7, sommerligaer og lignende har i en årrekke vært viktig for spillere på high school-nivå, og da primært for å arbeide med forbedringer i pasningsspillet og individuelle prestasjoner der. Etterhvert har konseptet begynt å spre om seg, og nå har også svenskene begynt å fikle med konseptet i mer organisert form.

mer »

Leave a response »

Snart klart for åpning av Atlanta Falcons nye stadion: Sjekk ut hvordan det ser ut nå!

JM Henriksen : 19. juli 2017 08:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Atlanta Falcons får en ny storstue av en stadion, og den åpner nå i tide før 2017-sesongen. Planlagt åpningsdato er 26.august, og man er svært godt på vei med konstruksjonen, naturligvis. Arbeidet har pågått siden midten av 2014, og det gigantiske byggverket vil romme opp til 83.000 tilskuere – men normalt være rigget for 71.000.

mer »

Leave a response »

Nye Europamestere på U19 er: Sverige…og Østerrike!

JM Henriksen : 17. juli 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

I uken som gikk ble det spilt et Europamesterskap for U19 i Danmark, og et Europamesterskap for U19 i Frankrike. I det førstnevnte, som var det offisielle internasjonale forbundet (IFAF) sitt arrangement, var det de nordiske landene Danmark, Finland og Sverige som møttes. I arrangementet i Frankrike, som vi har kalt skygge-EM ettersom det arrangeres av et falskt IFAF som selv anser seg som legitimt, var det Italia, Tyskland, Frankrike og Østerrike som deltok.

mer »

Leave a response »

Hudl drar frem juniorfotball fra Kristiansand som highlight!

JM Henriksen : 17. juli 2017 08:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Filmverktøyet Hudl er svært populært innen amerikansk fotball, også i Norge. De drar fra tid til annen frem prestasjoner de kommer over i sin enorme filmdatabase, og nå har turen kommet til juniorspiller Benjamin Velle på Kristiansand Gladiators sitt U17-lag!

mer »

Leave a response »

Utfordringene fortsetter i Storbritannia

JM Henriksen : 13. juli 2017 12:00 : Hovedsak, Nyheter

Faksimile fra Double Coverage

Britisk kvinnefotball ser ut til å være et oppkomme av vanskelige situasjoner og personkonflikter. Om vi skal være ærlige synes vi å skimte det som et generelt fenomen i britisk amerikansk fotball, hvor tonen ofte kan være langt skarpere enn her hjemme.

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 16 »