Vi har pratet med…Kristiansand Gladiators Damelag!

Logo GladsDa har vi kommet fram til Kristiansand Gladiators og deres sportslige leder Hege Indresand, her har du hva hun hadde å si:

Dere har startet opp med damelag hva kan du si om det, finnes det talenter hos dere og hvor mange er dere ? 

Vi har talenter på laget, spesielt vil jeg fremheve teknisk gode O-linje spillere, og gode stabile runningbacker, QBer, og receivere. Alle spiller to posisjoner hos oss, og jeg vil fremheve linebacker gruppa og bakre rekke som sterke. D linja begynner også virkelig å få det til.

Foto: Kristiansand Gladiators

Foto: Kristiansand Gladiators

Per dags dato er vi 15-20 spillere og jeg ønsker ikke å fremheve navn akkurat nå, vi er en så samlet gjeng og først og fremst et lag som er gode tilsammen. Når man ikke har sett alle spillerne i kamp er det også noen talenter som ikke helt har vist seg frem ennå, så det er en av mange ting vi ser frem til med serie spill. Det er jo da vi virkelig får se hva vi duger til, det er den store testen. 
Målsetting for årets sesong med laget?
Vi gleder oss til å ta fatt på det mere strategiske av spillet når man spiller flere kamper etter hverandre, det å forberede seg på motstanderne i større grad fra uke til uke gjennom å studere film og vurdere match ups osv. Vi er i offseason mode nå med fokus på styrke trening og teknikk. Vi satser på å stille et fysisk og forberedt lag til høstens serie. Vårt mål er å jobbe hardt for å vinne hver kamp, og vi kommer til å spille fysisk hard og teknisk bra amerikansk fotball
Hva tror du om de lagene dere skal møte…?
Hvis jeg skal mene noe om lagene vi skal møte så synes jeg det er vanskelig siden de er i forminga og ganske ukjente. Jeg håper virkelig at alle spillerne i Norge får litt kamp erfaring nå i vår, slik at ligaen vår kan begynne på et godt nivå. Men litt uerfarenheter og “fumbling” er jeg forberedt på at det blir. Jeg tror jo ikke gutta var perfekte når de spilte sin første serie heller… Jeg håper serien blir verdt å se på i fotball øyne, men det kommer nok til å ta litt tid.
.

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.