Kampdag! Tromsø sin første kamp

Etter en lang ventetid var dagen endelig her, Tromsø Trailblazers skulle spille sin første kamp noen sinne! Med noen forfall rett før helgen hadde de allikevel med seg en tropp på 22 forventingsfulle spillere ned til Jordal kunstgressbane i Oslo.

Foto: Morten Midtsund

Johan Schage som løper inn Tromsø’s første TD og de satte vel en liten støkk i Trolls når de løp inn den.

Der ventet Vålerenga Trolls 2, ett lag som består av unge spillere på vei opp i fra juniorstall samt litt avdanka gamle menn; vi kan jo nevne at på linja så var det på et tidspunkt i kampen nærmere 150 års erfaring på banen med Brage Mørk, John Lara og Terje Pedersen. Ja; du leste riktig!

Tromsø skal ha skryt for at de ikke ga opp selv om det ble litt stygge sifre til slutt. Som man kan se av videoen under virket det som om Trailblazers-gutta syntes dette var gøy:

Vi fikk også slått av en prat med hovedtrener Sveinung etter kampslutt, og nedenfor finner du hva han hadde å si:

Forresten så ble resultatet 59-12 til Trolls men sånn i det store og det hele så syns denne skribenten at det ikke er så viktig i denne sammenhengen. Vi gratulerer Tromsø, Nord-Norge og hele Norge med at et lag fra vår nordligste landsdel -og Europas nordligste lag- endelig er i seriespill!

Én kommentar

  • Dåkker va flenk gutta! Første kamp og score første td! OG ikkje minst score me deinn finsate play’en i matchen!
    Detta lika vi! GO ‘BLAZERS!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.