Før kampen: D2 Tønsberg Raiders – Oslo Vikings 2

Det er klart for 6.serierunde, og vi har henvendt oss til lagene som spiller kamper vi ikke får vært tilstede på, og bedt dem om å gi oss sine tanker om oppgjøret som venter. Tønsberg Raiders tar i mot Oslo Vikings sitt andrelag på hjemmebane førstkommende søndag, og her er kommentarene vi har fått fra begge lag. Tønsberg skulle ha spilt en kamp i mot Tromsø forrige helg som dessverre ble avlyst, så vi regner med at de er veldig klare til å spille denne kampen, som blir årets første “ordentlige” hjemmekamp for vestfoldingene. Oslo Vikings 2 har vunnet sine siste to kamper, og har nok store planer om å fortsette den seiersrekken førstkommende søndag.

Foto: Bjørn Tore Manuel Emanuelson

Foto: Bjørn Tore Manuel Emanuelson

 

Hva Tønsberg Raiders sin hovedtrener Kristian Berntsen hadde å si finner du under her:

Vi forberedte oss bra til kampen mot Tromsø som ikke blei noe av. Kampen til helgen har vi ikke fått like bra tid til å forberede oss til.  Vi kommer til å gjøre noen små justeringer på angrepsspillet da vi har

noen nye spill som vi har trent inn som vi kan komme til å prøve, men jeg tror vårt angrepsspill passer mot deres forsvar. Det vi har jobbet mest med er forsvar og sparkespillet.

Vi har trening i dag, (onsdag, red. anm.) der jeg kommer til å sette opp Vikings sitt forsvar og angrep, og gå igjennom det jeg har sett på tape. Jeg tror på en jevn kamp, men satser på noen raske poeng i starten sånn at vi kan få litt kontroll på kampen gjennom vårt løpespill. Jeg tror også special teams vil være avgjørende.

 

Hva Derek Mann, hovedtrener Oslo Vikings 2. lag, hadde å si finner du her: 

This week will be a bit different from our normal schedule. We will go over our film from our last match with the Trolls and build on that victory. We know that Tønsberg is a very good team that is 3-0 and it will be a really tough match for us.

Our team is looking forward to playing the Raiders. They are off to a great start and it will be an exciting game. We just have to do what we do and execute.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.