Torsdagsfotball: New Orleans v. Atlanta

New Orleans kalles “The Big Easy” på folkemunne. Det er ingen ting som har vært “easy” for Saints så langt i sesongen. Den eneste seieren de har innkassert kom i ekstraperioder mot et Cowboys-lag uten sine to beste offensive spillere. Saints har produsert mengder av yards i sine kamper, men de makter ikke score poeng, og de klarer ikke stoppe noe som helst av det som kommer i mot. Fortsetter sesongen på denne måten så skal man ikke se bort ifra et topp-10 draft valg neste år…og med de ryktene som går om Sean Payton er det ikke umulig at han er ute i kulda etter årets sesong.

Det er i år en stor andel av disse torsdagskampene som er divisjonskamper – vi husker Ravens-Steelers og Colts-Texans for noen uker tilbake. Denne kampen er intet unntak, og det blir topp mot bunn.

 

Atlanta Falcons -3.5 @ New Orleans Saints

Det kommer kampbilde til å reflektere. Falcons er et gjennomført bedre lag enn Saints. De spiller bedre i forsvar, de får mer ut av både runningbacks og pasningsspill og de spiller aggressiv fotball. Kort turnaround for begge lag, men Atlanta bør karre til seg en seier her. Atlanta har bye i uke 10, og etter denne kampen har de Tennessee borte, Tampa Bay hjemme og San Francisco hjemme. Det er derfor ikke utenkelig at de går inn i bye week med 8 eller 9 seire. Hvem hadde trodd det?

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.