Torsdagsfotball: Jacksonville vs. Tennessee

Ny torsdag, nye muligheter, og nok et sett med helfargede uniformer fra lagene. Forrige ukes torsdagskamp var spennende, og hadde mye å si for hvordan resten av divisjonen utspiller seg. Dette er forsåvidt sant i kveld også, men avgjørende for sluttspillet er den ikke.

Både Titans og Jaguars er 0-2 i divisjonskamper så langt, dvs. at mest sannsynlig får et av lagene sin første seier mot en rival i kveld (uavgjort er teknisk mulig i NFL, men det skjer svært sjeldent). Tennessee ligger foreløpig sist, men bare en kamp bak Jacksonville, som på svært imponerende vis klarte å slå Baltimore sist helg. Det er ikke nødvendigvis pent, men det funker.

Tennessee Titans @ Jacksonville Jaguars -3.0

blake-bortles-985

Fremtiden under center i Jacksonville?

Begge lag sitter med unge quarterbacks – Mariota hos Tennessee anses som et større talent, men Bortles i Jacksonville har utviklet seg bra og kan bli en fin figur å ha med videre i oppbyggingen av laget. Måten Jaguars spiller fotball på for tiden gjør at jeg er mest komfortabel med å satse på en hjemmeseier her, spesielt med Jason McCourty ute for Titans.

Neste uke er den beste uken for norske NFL-fans: Thanksgiving Thursday, og fotball fra 18.30 norsk tid. Sett av tid i kalenderen allerede nå, for den dagen spilles det hele tre kamper. Vi gleder oss!

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.