Livestream: Sverige vs. Finland U17

I går spilte Danmark og Norge den ene semifinalen i Nordisk Mesterskap; kl. 13:00 i dag er det Sverige og Finland sin tur til å gjøre opp om den andre finaleplassen!

Både Sverige og Finland har solide tradisjoner på landslagsnivå, inkludert yngre/junior-nivå. Sverige er da også regjerende Nordiske mestere på alderstrinnet, og har som mål å vinne i år igjen. Det blir derfor spennende å se hvilket nivå denne semifinalen holder, kontra semifinalen mellom Danmark og Norge som gikk i går.

Det finske U17-landslaget. Foto: SAJL

Sverige har hatt treningsleir i Skövde i forkant av turneringen, mens Finland også har trent i eget hjemland før de ankom arrangørbyen Vejle i går kveld etter en lang buss+ferje-tur. Der fikk de blant annet besøk av det tidligere 1.runde-valget Björn Werner, som selv er tysk og begynte sin karriere i Europa. Det har med andre ord vært et begivenhetsrikt mesterskap for finnene allerede før første kamp er i gang!

Vinneren av denne kampen går altså til finalen i Nordisk Mesterskap. Den spilles allerede i morgen kl. 14:00, slik at lagene som spiller i dag har under et døgns restitusjonstid før neste oppgjør – i motsetning til Danmark og Norge som har omtrent dobbelt så lang tid.

Taperen av dagens kamp går til kamp mot Norge, som spilles med kampstart kl. 10:00 i morgen. Det er derfor av stor betydning for det norske landslaget hvordan dagens kamp forløper, og dermed bør det også være av ekstra høy interesse for norske fans å få med seg dette oppgjøret!

Kampstart er kl. 13:00, og arrangøren livestreamer det hele via linken nedenfor:

Livestream Sverige vs. Finland U17

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.