Livestream: Buffalo Bills vs. Jacksonville Jaguars

Jaguars-and-Bills 2015

I dag er det kamp i London, og ikke minst: Kampen livestreames med gratis tilgang for alle! Du finner link og info her. Kickoff er kl. 14:30 norsk tid, det vil si om halvannen time fra denne saken er publisert.

Det er Yahoo som har kjøpt rettighetene til å livestreame en NFL-kamp, og det er rettigheter de har over hele verden. Det er også første gang en NFL-kamp kringkastes på dette viset kontra de normale ordningene via TV-kanaler. For Yahoo er det selvsagt kjekt å være først ute med en slik løsning opp mot et produkt som NFL, og for NFL er det interessant å se hvordan de kan lykkes med en slik løsning.

Dagens livestream, hvordan den fungerer og hvor mange som velger å klikke seg inn for å følge den, er altså ikke uten betydning for fremtidig sending av NFL-kamper. Akkurat det er verdt å merke seg. Ikke at vi kan forvente mye gratis fra den kanten, men livestreaming via andre løsninger enn NFL Gamepass-plattformen er nok oppe til vurdering hos NFL.

Om du ikke følger disse lagene så nøye til vanlig, så har Fox Sports en forhåndsartikkel her. Vår egen Edvin Jenssen har naturlig nok nevnt kampen og lagene i sin forhåndsartikkel NFL uke 7.

Livestreamen til Yahoo finner du her:

NFL on Yahoo – Bills vs Jaguars #WatchWithTheWorld

Det skal bli spennende å se om alt fungerer som det skal når “halve verden” klikker seg inn på samme side for å se samme arrangement!

NB! Såvidt vi vet er kampen også tilgjengelig via NFL Gamepass selv om den livestreames av Yahoo.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.