Livestream: Åsane Seahawks vs. Lura Bulls!

Åsane Seahawks har sin første hjemmekamp for året når de møter Lura Bulls lørdag, og kampen livestreames! Kickoff er kl. 14:00 lørdag 13.mai, og livestreamen finner du her!

Det er som vanlig Åsane Seahawks sitt ‘Stream Team’ som står for overføringen, og i år har de en egen hjemmeside for livestreamene sine! Den finner du her:

Live – Åsane Seahawks

Vi har i tillegg lagt inn livestreamen nedenfor. Du kan stille spørsmål og sende inn dine tanker om kampen via Twitter med hashtag #HawksES1703, og så dukker de faktisk opp på skjermen underveis i sendingen!

Disse to lagene møttes så seint som søndag som var, da i Sandnes. Det endte med 14-7 seier til Åsane Seahawks, og det er ingen tvil om at dette er et oppgjør som kan gå begge veier. Highlights fra den kampen finner du her:

 

Nå er spørsmålet om Seahawks forsvarer sin nyvunne #3-rangering i Norge foran laget som nå er #4, eller om Bulls kaprer plassen og sørger for å gå til 1-2 i seire-tap og dytte Åsane til 2-1. Hjemmelaget har selvsagt en klar plan om å gå til 3-0 og i praksis være sluttspills-klare allerede i midten av mai. Vi har skrevet mer om både denne kampen, lagene og våre tips for sesongen i sakene du finner her:

Sendingen ledes av Jon T. Bakken, som i tillegg til å være en virkelig veteran innen sporten og ildsjel hos Åsane også er en av våre bidragsytere her hos Amerikansk Fotball.

Livestreamen, med kampstart kl. 14:00 lørdag 13.mai:

Sendingen er muliggjort av Åsane Seahawks sine sponsorer:

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.