Livestream: Åsane Seahawks vs. Lura Bulls U17!

Ikke nok med at de møtes i Eliteserien på lørdag; på søndag er det også duket for U17-oppgjør mellom Åsane Seahawks og Lura Bulls! Kampen livestreames og kickoff er kl. 14:00 søndag 14.mai. Livestreamen finner du her!

Du kan stille spørsmål og sende inn dine tanker om kampen via Twitter med hashtag #HawksU171702, og så dukker de faktisk opp på skjermen underveis i sendingen!

Seahawks og Bulls U17 møttes også til treningskamp tidligere i vår, og vi gjorde intervjuer og filmet store deler av den kampen. Du finner en rekke highlights i to intervjuer vi gjorde da, og som kanskje kan gi en smakebit på hva vi kan vente oss i søndagens kamp:

Bulls vant treningskampen i et svært jevnt oppgjør, men hvem vinner nå som det er seriespill og virkelig teller? Det kan du se ved å følge livestreamen, med kampstart kl. 14:00 søndag 14.mai:

Sendingen ledes av Jon T. Bakken, som i tillegg til å være en virkelig veteran innen sporten og ildsjel hos Åsane også er en av våre bidragsytere her hos Amerikansk Fotball.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.