Dommerspalten legges ned

Tommy Thordarson i aksjon. Foto: Max Emanuelson

Etter litt over to år med ukentlige dommerspalter er det nå slutt. Tommy Thordarson som stort sett har stått for spalten siden den ble skrevet første gang 28. mai 2015 har bestemt seg for å avslutte arbeidet. Årsaken skal i følge Thordarson være at han ikke lenger har overskuddet til å skrive spalten, og han har ikke klart å finne noen til å ta over

Til tross for dette så kommer vi ikke til å slutte helt med å ta opp regelspørsmål, men det vil fremover være igjennom et annet format som er mer avhengige av dere lesere.

Det skjer ofte på kamper i Norge at det oppstår situasjoner som man er usikre på. Det kan være at man som spiller eller lag er uenige i dommeravgjørelser som ble tatt på banen, enten om dere mener det skulle være flagg, eller at det ikke skulle vært flagg, og det kan være at man rett og slett bare lurer på ulike ting når det kommer til regler. Derfor tenkte jeg det kunne være interessant at jeg, som tidligere A-dommer og Eliteseriedommer i Norge, stiller meg til disposisjon til å besvare disse spørsmålene.

Måten det vil bli gjort på er at du sender meg en epost med et spørsmål du/dere lurer på, eller et videoklipp hvor dere lurer på hva som er riktig. Jeg vil deretter vurdere det etter beste evne, og hvis jeg er usikker kontakte andre i Norge som sitter på mye regelkunnskap. Grunnet kapasitet vil jeg trolig ikke rekke å begynne å poste innlegg med svar før etter sommerferien, men dere kan allerede nå begynne å sende inn spørsmål eller videoklipp med ting dere lurer på, uansett om det er fra årets sesong, eller om det er fra tidligere sesonger.

Dere kan sende det til meg på epostadressen: harald.kruhaug@gmail.com . Hvis dere sender et videoklipp er det fint om dere forklarer meg hva dere mener burde blitt flagget, eller hva dere mener ikke burde ha blitt flagget.

Legg inn en kommentar