Kamp: USC @ UCLA 1996

Vi tar turen 19 år tilbake i tid, og ser to rivaler fra California: USC og UCLA. Dette var på et tidspunkt hvor ingen av dem var helt på høyden, men i denne kampen var de definitivt på høyden med hverandre i en eksplosjon av en kamp!

Kusanti Abdul-Salaam

I tillegg kan du legge spesielt merke til én spiller: Startende cornerback Kusanti Abdul-Salaam hos UCLA. Noen få år seinere var han faktisk i kamp mot et norsk lag når han spilte Eurobowl for danske Aarhus Tigers som runningback, receiver, returner og defensiv back. Abdul-Salaam er utvilsomt blant de bedre importspillerne vi har sett i Skandinavia. Han var ikke dårlig på college heller, og i 1996-sesongen ledet han UCLA med sine 4 interceptions.

Det er også en rekke kjente navn ellers her, men kanskje ikke så mange som huskes nå som for f.eks. 10 eller 15 år siden; flere av de som endte opp i NFL ble ikke suksesser på det nivået (UCLA sin QB Cade McNown kan stå som kroneksempelet på det). Det er imidlertid noen verdt å merke seg om du jakter etter navn du kanskje kjenner fra før av: RB Skip Hicks, OL Kris Farris og DL Brendon Ayanbadejo hos UCLA. QB Cade McNown, WR R.Jay Soward, LB Chris Claiborne, DB Daylon McCutcheon og -størst av dem alle i NFL- DB Sammy Knight.

Her har du hele gjengen, og 89 scorede poeng i en svært innholdsrik kamp:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.