Video

Alle våre innlegg med film som et av hovedfokusene vil du kunne gjenfinne her.

Vi deler gjerne film her på siden inn i følgende kategorier:

Highlights, eller høydepunkter på norsk, er kortere filmer som viser…høydepunkter fra et eller annet. Veldig ofte vil dette være sammensatte filmer av en spiller, et lag eller en kamp for å fremvise det beste fra den/de det gjelder.

Kamper er egentlig to- eller tre-delt: Det er snakk om TV-sendinger av hele kamper, komprimerte sendinger som viser alle spillene fra en TV-sending av en hel kamp, eller det er faktisk kampfilm. Det sistnevnte er noen ganger kalt “All-22”, eller trenerfilm, og er film som egentlig er tatt med analyse for trenerstaben og laget som sitt hovedmål.

Dokumentarfilm er som navnet sier en form for dokumentar. Disse kan variere i lengde, men har gjerne varighet fra 10 minutter og opp til et par timer.

Spillefilm er lengre filmer som veldig ofte er fiksjon, selv om de til tider bygger på historier fra virkeligheten. Det er sjelden vi får delt det, da spillefilmer som regel er rettighetsbelagt (og fulgt opp) i mye større grad enn de andre formene for film.

Filmene vi deler vil ofte ligge hos eksterne kilder (YouTube og Vimeo er gjengangere i så måte), og er sjelden under vår kontroll. Det betyr også at de kan forsvinne i etterkant av vår publisering. Dette sistnevnte gjelder spesielt ofte film som inneholder materiale fra NFL, da NFL har en svært aggressiv policy når det gjelder å forfølge publisering av deres produkt utenfor deres kontroll. YouTube-brukere som deler NFL-materiale har en tendens til å forsvinne etterhvert som NFL sin juridiske enhet sporer dem opp.


 

Viasat sin dekning av Super Bowl 2014

JM Henriksen : 6. februar 2014 15:40 : Anmeldelse, Film, Hovedsak, Synspunkter

I denne artikkelen tar vi for oss Viasat sin dekning av Super Bowl 48, det vil si kampen som gikk 2.februar 2014 mellom Denver Broncos og Seattle Seahawks.

MetLife Stadium

mer »

2 Comments »

Friday Night Lights: Allen vs Coppell 2012

JM Henriksen : 29. november 2013 17:00 : Film

FRIDAY NIGHT LIGHTS! Det er fredag, og fredag er high school football i USA.

Få -om noen- steder betyr high school football så mye som i Texas. Her er to svært gode high schools i en tøff og jevn kamp fra 2012:

https://www.youtube.com/watch?v=sDftMn5TZFo

Leave a response »

Hvordan er det å spille på norsk toppnivå? Se selv!

JM Henriksen : 28. november 2013 17:00 : Film

Tenker du på å spille selv? Takket være en kar med helmet cam kan du se her hvordan det ser ut når man spiller defensiv linje i norsk 1.divisjon!

https://www.youtube.com/watch?v=GoteNyy7HIo

Leave a response »

Film: Amerikansk fotball for 110 år siden

JM Henriksen : 26. november 2013 17:00 : Film, Historie

Det er tirsdag, og tid for ukas historiske tilbakeblikk! Vi begynner med den eldste eksisterende filmen av en amerikansk fotball-kamp. I filmen nedenfor får du se hvordan det så ut når Princeton møtte Yale for 110 år siden!

https://www.youtube.com/watch?v=YHBNu-qzGNE

Leave a response »

Damien McIntosh: Stupid little players

JM Henriksen : 26. november 2013 12:00 : Film

Enda en grunn til at offensive linjemenn er heltene våre…

https://www.youtube.com/watch?v=6FwFgKstwdU

Leave a response »
« Side 1 ... 159, 160, 161, 162 »