Video

Alle våre innlegg med film som et av hovedfokusene vil du kunne gjenfinne her.

Vi deler gjerne film her på siden inn i følgende kategorier:

Highlights, eller høydepunkter på norsk, er kortere filmer som viser…høydepunkter fra et eller annet. Veldig ofte vil dette være sammensatte filmer av en spiller, et lag eller en kamp for å fremvise det beste fra den/de det gjelder.

Kamper er egentlig to- eller tre-delt: Det er snakk om TV-sendinger av hele kamper, komprimerte sendinger som viser alle spillene fra en TV-sending av en hel kamp, eller det er faktisk kampfilm. Det sistnevnte er noen ganger kalt “All-22”, eller trenerfilm, og er film som egentlig er tatt med analyse for trenerstaben og laget som sitt hovedmål.

Dokumentarfilm er som navnet sier en form for dokumentar. Disse kan variere i lengde, men har gjerne varighet fra 10 minutter og opp til et par timer.

Spillefilm er lengre filmer som veldig ofte er fiksjon, selv om de til tider bygger på historier fra virkeligheten. Det er sjelden vi får delt det, da spillefilmer som regel er rettighetsbelagt (og fulgt opp) i mye større grad enn de andre formene for film.

Filmene vi deler vil ofte ligge hos eksterne kilder (YouTube og Vimeo er gjengangere i så måte), og er sjelden under vår kontroll. Det betyr også at de kan forsvinne i etterkant av vår publisering. Dette sistnevnte gjelder spesielt ofte film som inneholder materiale fra NFL, da NFL har en svært aggressiv policy når det gjelder å forfølge publisering av deres produkt utenfor deres kontroll. YouTube-brukere som deler NFL-materiale har en tendens til å forsvinne etterhvert som NFL sin juridiske enhet sporer dem opp.


 

Kamp: NCAA FBS National Championship 2018

JM Henriksen : 9. januar 2018 08:30 : Film, Hovedsak

Natt til i dag, tirsdag 9.januar, norsk tid var det duket for at det nasjonale mesterskapet på høyeste college-nivå skulle avgjøres. Topplagene Alabama og Georgia møttes, og for et fantastisk oppgjør det skulle bli!

mer »

Leave a response »

Kamp: Sugar Bowl 2018

JM Henriksen : 5. januar 2018 18:45 : Film, Hovedsak

Det best rangerte laget før college-sluttspillet var Clemson. Forrige helg møtte #1 Clemson laget de slo i det nasjonale mesterskapet i fjor, #4 Alabama. Ville det bli en ny seier for Clemson, eller ville Alabama ta seieren slik de gjorde i det nasjonale mesterskapet for to år siden?

mer »

Leave a response »

3D-teknologi gir deg NFL-høydepunktene på nye måter!

JM Henriksen : 5. januar 2018 12:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Forskjellen på et spill som Madden og det å se en ekte NFL-kamp er i ferd med å bli litt mindre. I år har NFL virkelig begynt å ta i bruk 3D-teknologien til Intel, som nå er installert på 11 av ligaens stadioner.

mer »

Leave a response »

Kamp: Rose Bowl 2018

JM Henriksen : 4. januar 2018 18:30 : Film, Hovedsak

Fire lag gikk til college-fotballens sluttspill og semifinalene der. En av kampene så #2 Oklahoma mot # Georgia, og de møttes til dyst i Rose Bowl 2018 i helgens om gikk. Det skulle bli en klassiker av de helt store. Hele 102 poeng ble scoret i løpet av kampen som gikk til overtid++ før man var ferdige. Og ferdige ble man; på dramatisk vis!

mer »

Leave a response »

Hvor komplisert er egentlig et playcall i NFL?

JM Henriksen : 4. januar 2018 12:00 : Coaching, Film, Hovedsak

Wall Street Journal var nysgjerrige på hvor komplisert et spillvalg i NFL egentlig er, og tok en gjennomgang med den tidligere NFL-Quarterbacken Chris Simms for å få terminologien i et playcall forklart.

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3, 4 ... 162 »