Video

Alle våre innlegg med film som et av hovedfokusene vil du kunne gjenfinne her.

Vi deler gjerne film her på siden inn i følgende kategorier:

Highlights, eller høydepunkter på norsk, er kortere filmer som viser…høydepunkter fra et eller annet. Veldig ofte vil dette være sammensatte filmer av en spiller, et lag eller en kamp for å fremvise det beste fra den/de det gjelder.

Kamper er egentlig to- eller tre-delt: Det er snakk om TV-sendinger av hele kamper, komprimerte sendinger som viser alle spillene fra en TV-sending av en hel kamp, eller det er faktisk kampfilm. Det sistnevnte er noen ganger kalt “All-22”, eller trenerfilm, og er film som egentlig er tatt med analyse for trenerstaben og laget som sitt hovedmål.

Dokumentarfilm er som navnet sier en form for dokumentar. Disse kan variere i lengde, men har gjerne varighet fra 10 minutter og opp til et par timer.

Spillefilm er lengre filmer som veldig ofte er fiksjon, selv om de til tider bygger på historier fra virkeligheten. Det er sjelden vi får delt det, da spillefilmer som regel er rettighetsbelagt (og fulgt opp) i mye større grad enn de andre formene for film.

Filmene vi deler vil ofte ligge hos eksterne kilder (YouTube og Vimeo er gjengangere i så måte), og er sjelden under vår kontroll. Det betyr også at de kan forsvinne i etterkant av vår publisering. Dette sistnevnte gjelder spesielt ofte film som inneholder materiale fra NFL, da NFL har en svært aggressiv policy når det gjelder å forfølge publisering av deres produkt utenfor deres kontroll. YouTube-brukere som deler NFL-materiale har en tendens til å forsvinne etterhvert som NFL sin juridiske enhet sporer dem opp.


 

Highlights fra NM-finalen 2019!

JM Henriksen : 11. juli 2019 21:03 : Film, Hovedsak

Gikk du glipp av NM-finalen i amerikansk fotball tidligere i juli? Ønsker du en visuell og rask oppsummering av det hele? Da har forbundet fikset noe matnyttig for deg!


mer »

Leave a response »

Livestream: NM-finalen 2019!

JM Henriksen : 6. juli 2019 09:00 : Film, Hovedsak, Livesenter, Livestream

I dag lørdag 6.juli er det duket for årets NM-finale for senior herrer. Kickoff er kl. 16:00. Det er regjerende mestere Oslo Vikings mot historisk svært sterke Eidsvoll 1814s i det som kan bli en spennende batalje!


mer »

1 Comment »

Hvorfor skal et NFL-lag satse på Kåre Vedvik? Se selv!

JM Henriksen : 3. september 2018 19:00 : Film, Hovedsak

Tidligere i dag kom nyheten om at Kåre Vedvik er på bedringens vei og trolig også på vei ut av sykehusdørene etter slagene i Baltimore. En dramatisk helg hvor man på forhånd trodde at det mest dramatiske ville være skifte av lag for nordmannen, ble langt mer dramatisk når det først viste seg at Vedvik var plassert på non-football injury list av Baltimore Ravens, og deretter når det viste seg at det var en reell årsak til nettopp dét.

mer »

Leave a response »

Eliteserien 2018 Highlights video

Martin Gusterud : 27. august 2018 14:00 : Film, Hovedsak

AMsportsTVHøres kjent ut?

Ved å filme kamper fra sidelinjen for å så lage Videoklipp, har AMsportsTV klart få rettet litt positiv oppmerksomhet på norsk-spilt Amerikansk Fotball.
Fra Mai 2018 har de klart å fått rundt 3500 visninger på YouTube, og straks 200 følgere på Instagram, så videre blir AMsportsTV  mer og mer interresant å følge med på.

 

Deres siste verk ble sluppet i uke 34 og er en oppsummering video med de beste klippene fra Eliteserien 2018.
Video tar for seg 5 kamper fra Seriespillet 2018, med alle lagene representert minst 2 ganger hver.

Den er verdt en titt!

 

sang: AWOLNATION – Passion(HIGHSOCIETY remix)

 

 

 

 

 

Leave a response »

Europas største Super Bowl-party? Prøv dette liveshowet i Østerrike…

JM Henriksen : 2. februar 2018 12:00 : Film, Hovedsak

Østerrike har ikke bare en av Europas aller fremste hjemlige ligaer i amerikansk fotball, de har også et lidenskapelig forhold til NFL. Det inkluderer Super Bowl, og TV-kanalen Puls 4 Sport sitt liveshow/Super Bowl-party står det i aller høyeste grad respekt av.

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 162, »