Video

Alle våre innlegg med film som et av hovedfokusene vil du kunne gjenfinne her.

Vi deler gjerne film her på siden inn i følgende kategorier:

Highlights, eller høydepunkter på norsk, er kortere filmer som viser…høydepunkter fra et eller annet. Veldig ofte vil dette være sammensatte filmer av en spiller, et lag eller en kamp for å fremvise det beste fra den/de det gjelder.

Kamper er egentlig to- eller tre-delt: Det er snakk om TV-sendinger av hele kamper, komprimerte sendinger som viser alle spillene fra en TV-sending av en hel kamp, eller det er faktisk kampfilm. Det sistnevnte er noen ganger kalt «All-22», eller trenerfilm, og er film som egentlig er tatt med analyse for trenerstaben og laget som sitt hovedmål.

Dokumentarfilm er som navnet sier en form for dokumentar. Disse kan variere i lengde, men har gjerne varighet fra 10 minutter og opp til et par timer.

Spillefilm er lengre filmer som veldig ofte er fiksjon, selv om de til tider bygger på historier fra virkeligheten. Det er sjelden vi får delt det, da spillefilmer som regel er rettighetsbelagt (og fulgt opp) i mye større grad enn de andre formene for film.

Filmene vi deler vil ofte ligge hos eksterne kilder (YouTube og Vimeo er gjengangere i så måte), og er sjelden under vår kontroll. Det betyr også at de kan forsvinne i etterkant av vår publisering. Dette sistnevnte gjelder spesielt ofte film som inneholder materiale fra NFL, da NFL har en svært aggressiv policy når det gjelder å forfølge publisering av deres produkt utenfor deres kontroll. YouTube-brukere som deler NFL-materiale har en tendens til å forsvinne etterhvert som NFL sin juridiske enhet sporer dem opp.


 

Jake Bentley – Cock Flop Fever

JM Henriksen : 25. september 2017 18:00 : Film, Hovedsak

Ikke alle spillere er gode skuespillere, og det skal vi i grunnen være glade for. South Carolina Gamecocks sin #19 / #4 Jake Bentley forsøker seg, og har gjort det såpass mange ganger at motstanderlagenes fans lager hat-videoer som viser hvor patetisk det kan se ut når man prøver å få dommerne til å kaste flagg på en motstander for noe som ikke er regelbrudd:

mer »

Leave a response »

Kamp: Louisville vs. Clemson 2017!

JM Henriksen : 18. september 2017 18:00 : Film, Hovedsak

Fjorårets nasjonale mestere mot fjorårets Heisman-vinner! Her har du en av kampene man hadde mest forventinger til før helgens runde på høyeste nivå av college-fotball!

mer »

Leave a response »

Kamp: Humanitarian Bowl 2004

JM Henriksen : 17. september 2017 18:00 : Film, Hovedsak

I 2004 hadde Tulsa Golden Hurricane gjort en solid sesong etter flere tunge år. Med LB Jorma Bailey i spissen gikk de 8-4 og havnet i Humanitarian Bowl hvor solide Georgia Tech ventet.

mer »

Leave a response »

Kickalicious – vi feirer 5 år på lufta!

JM Henriksen : 16. september 2017 08:00 : Film, Hovedsak

God morgen! I dag er det 5 år siden denne videoen ble lastet opp på YouTube:

mer »

Leave a response »

Videoreportasje: Vi er på high school-kamp!

JM Henriksen : 13. september 2017 18:00 : Film, Hovedsak

Vår reporter Håkon Strande var i helgen på en high school-kamp, og har laget en videoreportasje fra oppgjøret mellom Woodinville Falcons og Eastlake Wolves!

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 156, »