Video

Alle våre innlegg med film som et av hovedfokusene vil du kunne gjenfinne her.

Vi deler gjerne film her på siden inn i følgende kategorier:

Highlights, eller høydepunkter på norsk, er kortere filmer som viser…høydepunkter fra et eller annet. Veldig ofte vil dette være sammensatte filmer av en spiller, et lag eller en kamp for å fremvise det beste fra den/de det gjelder.

Kamper er egentlig to- eller tre-delt: Det er snakk om TV-sendinger av hele kamper, komprimerte sendinger som viser alle spillene fra en TV-sending av en hel kamp, eller det er faktisk kampfilm. Det sistnevnte er noen ganger kalt «All-22», eller trenerfilm, og er film som egentlig er tatt med analyse for trenerstaben og laget som sitt hovedmål.

Dokumentarfilm er som navnet sier en form for dokumentar. Disse kan variere i lengde, men har gjerne varighet fra 10 minutter og opp til et par timer.

Spillefilm er lengre filmer som veldig ofte er fiksjon, selv om de til tider bygger på historier fra virkeligheten. Det er sjelden vi får delt det, da spillefilmer som regel er rettighetsbelagt (og fulgt opp) i mye større grad enn de andre formene for film.

Filmene vi deler vil ofte ligge hos eksterne kilder (YouTube og Vimeo er gjengangere i så måte), og er sjelden under vår kontroll. Det betyr også at de kan forsvinne i etterkant av vår publisering. Dette sistnevnte gjelder spesielt ofte film som inneholder materiale fra NFL, da NFL har en svært aggressiv policy når det gjelder å forfølge publisering av deres produkt utenfor deres kontroll. YouTube-brukere som deler NFL-materiale har en tendens til å forsvinne etterhvert som NFL sin juridiske enhet sporer dem opp.


 

NFL Films: Pro Football – Pottstown, PA.

JM Henriksen : 29. mai 2017 18:00 : Film, Historie, Hovedsak

Vi har endelig funnet den tilgjengelig på nett igjen; tidenes kanskje mest fantastiske fotball-dokumentar. Det er vanskelig å understreke kraftig nok hvor bra denne filmen er. Det var Steve Sabol selv som stod for filmen som regissør, og denne dokumentaren ble første gang vist på CBS som en fotball-relatert oppvarming i forkant av Super Bowl V i 1972.

mer »

Leave a response »

Film: 10 beste touchdowns av en QB!

JM Henriksen : 29. mai 2017 12:00 : Film, Hovedsak, Ranking, Synspunkter

The Sports Network (TSN) liker å lage topp 10-lister, og de pleier å være god underholdning. Så også denne gangen. Men er det de 10 beste QB-touchdownene noensinne? Tja…de er definitivt bra – såpass kan sies!

mer »

Leave a response »

Kamp: Hamburg Blue Devils vs. Manchester Spartans 1992

JM Henriksen : 28. mai 2017 20:30 : Film, Historie, Hovedsak

I kveld tar vi turen 25 år tilbake i tid og ser to av datidens aller beste europeiske lag: Hamburg Blue Devils fra Tyskland og britiske Manchester Spartans!

mer »

Leave a response »

Etter kampen: Lura Bulls vs. Tønsberg Raiders U17

JM Henriksen : 28. mai 2017 13:00 : Film, Hovedsak, Intervju

Her finner du highlights og intervjuer fra gårsdagens scoringsrike oppgjør på U17-nivå mellom Lura Bulls og Tønsberg Raiders! Vi var tilstede og fikk med oss hele kampen, og kan dermed videreformidle en del av inntrykkene til deg nå i dag 🙂

mer »

Leave a response »

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige…oh, nevermind!

JM Henriksen : 27. mai 2017 12:00 : Film, Hovedsak

Noen ganger er det greit å ha hjelm og annen beskyttelse når man er ute i naturen og opplever dårlig vær. For eksempel når man befinner seg på en kunstgressbane og alt regnet som noengang har falt i Bergen og all vinden som noengang har vært i Stavanger bare samler seg på samme sted og samme tid for å si «hei!».

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 138, »