Video

Alle våre innlegg med film som et av hovedfokusene vil du kunne gjenfinne her.

Vi deler gjerne film her på siden inn i følgende kategorier:

Highlights, eller høydepunkter på norsk, er kortere filmer som viser…høydepunkter fra et eller annet. Veldig ofte vil dette være sammensatte filmer av en spiller, et lag eller en kamp for å fremvise det beste fra den/de det gjelder.

Kamper er egentlig to- eller tre-delt: Det er snakk om TV-sendinger av hele kamper, komprimerte sendinger som viser alle spillene fra en TV-sending av en hel kamp, eller det er faktisk kampfilm. Det sistnevnte er noen ganger kalt “All-22”, eller trenerfilm, og er film som egentlig er tatt med analyse for trenerstaben og laget som sitt hovedmål.

Dokumentarfilm er som navnet sier en form for dokumentar. Disse kan variere i lengde, men har gjerne varighet fra 10 minutter og opp til et par timer.

Spillefilm er lengre filmer som veldig ofte er fiksjon, selv om de til tider bygger på historier fra virkeligheten. Det er sjelden vi får delt det, da spillefilmer som regel er rettighetsbelagt (og fulgt opp) i mye større grad enn de andre formene for film.

Filmene vi deler vil ofte ligge hos eksterne kilder (YouTube og Vimeo er gjengangere i så måte), og er sjelden under vår kontroll. Det betyr også at de kan forsvinne i etterkant av vår publisering. Dette sistnevnte gjelder spesielt ofte film som inneholder materiale fra NFL, da NFL har en svært aggressiv policy når det gjelder å forfølge publisering av deres produkt utenfor deres kontroll. YouTube-brukere som deler NFL-materiale har en tendens til å forsvinne etterhvert som NFL sin juridiske enhet sporer dem opp.


 

Europas største Super Bowl-party? Prøv dette liveshowet i Østerrike…

JM Henriksen : 2. februar 2018 12:00 : Film, Hovedsak

Østerrike har ikke bare en av Europas aller fremste hjemlige ligaer i amerikansk fotball, de har også et lidenskapelig forhold til NFL. Det inkluderer Super Bowl, og TV-kanalen Puls 4 Sport sitt liveshow/Super Bowl-party står det i aller høyeste grad respekt av.

mer »

Leave a response »

Kamp: USA vs. Norden!

JM Henriksen : 13. januar 2018 20:00 : Film, Hovedsak

Gikk du glipp av International Bowl IX og oppgjøret mellom de Nordiske landene og USA? Her finner du kampen redigert til rett over 2 timer, dvs. uten lengre pauser og denslags, men med alt av matnyttig innhold!

mer »

Leave a response »

Netflix? Amazon Prime? Nei: Facebook Watch – med Tom Brady på menyen!

JM Henriksen : 10. januar 2018 08:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

Facebook har slengt seg på strømmetjeneste-bølgen, og til å lansere den delen av virksomheten sin i det nye året slenger de frem serien Tom vs Time som et flaggskip. Tom er i dette tilfellet en 40-something QB ved etternavn Brady, og da er det plutselig “litt” interessant for en god del amerikansk fotball-frelste mennesker!

mer »

Leave a response »

Kamp: NCAA FBS National Championship 2018

JM Henriksen : 9. januar 2018 08:30 : Film, Hovedsak

Natt til i dag, tirsdag 9.januar, norsk tid var det duket for at det nasjonale mesterskapet på høyeste college-nivå skulle avgjøres. Topplagene Alabama og Georgia møttes, og for et fantastisk oppgjør det skulle bli!

mer »

Leave a response »

Kamp: Sugar Bowl 2018

JM Henriksen : 5. januar 2018 18:45 : Film, Hovedsak

Det best rangerte laget før college-sluttspillet var Clemson. Forrige helg møtte #1 Clemson laget de slo i det nasjonale mesterskapet i fjor, #4 Alabama. Ville det bli en ny seier for Clemson, eller ville Alabama ta seieren slik de gjorde i det nasjonale mesterskapet for to år siden?

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 161, »