Video

Alle våre innlegg med film som et av hovedfokusene vil du kunne gjenfinne her.

Vi deler gjerne film her på siden inn i følgende kategorier:

Highlights, eller høydepunkter på norsk, er kortere filmer som viser…høydepunkter fra et eller annet. Veldig ofte vil dette være sammensatte filmer av en spiller, et lag eller en kamp for å fremvise det beste fra den/de det gjelder.

Kamper er egentlig to- eller tre-delt: Det er snakk om TV-sendinger av hele kamper, komprimerte sendinger som viser alle spillene fra en TV-sending av en hel kamp, eller det er faktisk kampfilm. Det sistnevnte er noen ganger kalt «All-22», eller trenerfilm, og er film som egentlig er tatt med analyse for trenerstaben og laget som sitt hovedmål.

Dokumentarfilm er som navnet sier en form for dokumentar. Disse kan variere i lengde, men har gjerne varighet fra 10 minutter og opp til et par timer.

Spillefilm er lengre filmer som veldig ofte er fiksjon, selv om de til tider bygger på historier fra virkeligheten. Det er sjelden vi får delt det, da spillefilmer som regel er rettighetsbelagt (og fulgt opp) i mye større grad enn de andre formene for film.

Filmene vi deler vil ofte ligge hos eksterne kilder (YouTube og Vimeo er gjengangere i så måte), og er sjelden under vår kontroll. Det betyr også at de kan forsvinne i etterkant av vår publisering. Dette sistnevnte gjelder spesielt ofte film som inneholder materiale fra NFL, da NFL har en svært aggressiv policy når det gjelder å forfølge publisering av deres produkt utenfor deres kontroll. YouTube-brukere som deler NFL-materiale har en tendens til å forsvinne etterhvert som NFL sin juridiske enhet sporer dem opp.


 

24 timer med Sean McVay, tidenes yngste hovedtrener i NFL

JM Henriksen : 23. juli 2017 18:00 : Coaching, Film, Hovedsak

Sports Illustrated tilbrakte 24 timer med Los Angeles Rams sin nye hovedtrener, Sean McVay. Videoen av det har du her.

mer »

Leave a response »

Det er fint å kunne spinne rundt og finte folk ut – her er noen av de beste!

JM Henriksen : 22. juli 2017 12:00 : Film, Hovedsak

I amerikansk fotball er bevegelighet alltid nyttig, ikke minst når man er ballbærer og prøver å slippe unna folk som helst vil ha deg i bakken. Disse eksemplene fra college-sesongen i fjor gir deg noe av det aller, aller beste derfra. Dermed er det også svært gode eksempler på hvordan det kan gjøres på andre nivåer!

mer »

Leave a response »

Last Chance U – sesong 2 er tilgjengelig på Netflix!

JM Henriksen : 21. juli 2017 17:30 : Film, Hovedsak, Nyheter

Om du ikke har lagt merke til det allerede; suksess-serien Last Chance U er tilbake med sesong 2! Her får du igjen treffe spillerne, trenerne og ikke minst de akademiske medhjelperne på East Mississippi Community College!

mer »

Leave a response »

CFL: Hamilton TiCats vs. BC Lions 2017

JM Henriksen : 19. juli 2017 18:00 : Film, Hovedsak

CFL-sesongen er nå godt i gang, og vi har nettopp passert grunnseriens uke 4. En av kampene som gikk i helgen var Hamilton Tiger-Cats sin første hjemmekamp for året, hvor de tok i mot British Columbia Lions fra Vancouver.

mer »

Leave a response »

7 mot 7 en sommeraktivitet i Sverige; noe for oss i Norge også?

JM Henriksen : 19. juli 2017 12:00 : Film, Hovedsak, Nyheter

7-on-7, sommerligaer og lignende har i en årrekke vært viktig for spillere på high school-nivå, og da primært for å arbeide med forbedringer i pasningsspillet og individuelle prestasjoner der. Etterhvert har konseptet begynt å spre om seg, og nå har også svenskene begynt å fikle med konseptet i mer organisert form.

mer »

Leave a response »
« Side 1, 2, 3 ... 148 »