Videoreportasje: 2017 Battle Seattle!

Vår reporter Håkon Strande var tilstede når Flag Football World Championship Tour arrangerte 2017 Battle Seattle 26-27.august og har levert denne videoreportasjen fra arrangementet!

Her får du se noen av verdens beste spillere og lag i flaggfotball møtes til dyst! Lag fra delstatene Washington, Oregon, California, Nevada og Georgia i tillegg til lag fra Canada var tilstede for å kjempe om turneringsseieren. Turneringen inneholdt flere klasser i form av 5vs5, 8vs8, samt lag for menn, og lag for kvinner.

Battle Seattle er en av 14 turneringer som leder inn til Flag Football World Championship Tour sitt 2018-verdensmesterskap. Dette er ikke et mesterskap i regi av IFAF, men sanksjonert gjennom United States Flag and Touch Football League. Vi tør allikevel tippe at det sportslige på ingen måte står tilbake for det man har sett i IFAF sine verdensmesterskap. Akkurat det kan du vurdere selv gjennom å se videoen nedenfor!

Charles Davis

Vår reporter Håkon Strande har selv mange års erfaring som flaggfotball-spiller på høyt nivå i USA. I videoreportasjen han har laget for Amerikansk Fotball får du både korte intervjuer med turneringens organisator Charles Davis, lagledere/trenere og spillere, samt at du får se mange av høydepunktene fra flere av turneringens kamper!

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.