VG viser ESPNs 30 for 30-serie

VGTV med 30 for 30

VG sin satsing på levende bilder, VGTV, har i høst fått på plass en hel rekke med nye dokumentarserier. En av de mest betydelige satsingene i så måte, er innkjøpet av ESPNs 30 for 30. Den inkluderer en lang rekke dokumentarer om amerikansk fotball.

Nå har mange av oss sikkert sett de fleste episodene allerede, flere av dem er eksempelvis delt her via Amerikansk Fotball for lenge siden, men det er uansett kjekt å se at en betydelig aktør i det norske mediemarkedet, som VG utvilsomt er, satser på 30 for 30.

I en artikkel publisert tidlig i september ble det gitt informasjon om hva som skulle komme, og 2.oktober la VG ut en artikkel i sammenheng med at de fleste titlene i 30 for 30-serien ble tilgjengeliggjort fra og med 1.oktober.

Også en annen dokumentarserie i høstens satsing fra VGTV, Inside Man med Morgan Spurlock, har innhold som er verdt å kjenne til om man skal se alt med amerikansk fotball som et av temaene:

VGTV - Inside man om college-idrett

Ellers noterer vi oss at VG skriver i oktober at “For fra 1. oktober har VGTV sikret seg rettighetene til 29 av de 30 episodene i den første sesongen av ESPN: 30 for 30”, mens de i september indikerte at alle 30 episodene ville være tilgjengelige. Det er altså en av episodene som mangler. Vi kjenner foreløpig ikke til hvilken eller hvorfor, men kommer tilbake til det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.