Super Bowl-uka 2016 er her!

Endelig! Vi er inne i uken hvor Super Bowl spilles, og vi er klare for Super Bowl 50, eller Super Bowl L om du skal ha det på litt mer romersk vis selv om NFL selv fraviker fra det i år.

Hos oss vil naturligvis mye av denne uken ha fokus på årets største amerikansk fotball-begivenhet sett med de flestes øyne.

Super Bowl 50 Peyton vs Cam

Vi skal lade opp via artikler med film, tekst, bilder, linker og mye annet du kan glede deg til gjennom hele uka, og om du har fulgt med vil du nok se at vi har startet det løpet for lenge siden. Legg spesielt merke til samlesiden vår om Super Bowl 50, som du finner her:

Super Bowl 2016 – samlet oversikt

Denne uken kan du imidlertid forvente deg mer -mye mer- av innlegg med fokus på Super Bowl, så her er det bare å følge med!

Som en liten kickoff på det hele, så ta vi med oss et par høydepunkter fra når disse lagene har vært i Super Bowl før. For Denver Broncos sin del har vi funnet frem til dette klippet fra sist de vant en Super Bowl, altså i 1998-99:

 

For Carolina Panthers sin del lar det seg ikke gjøre å finne noe klipp fra sist de vant en Super Bowl, simpelthen fordi de aldri har gjort det! De har derimot vært i én Super Bowl, og klippet nedenfor viser litt av hva som foregikk dengang i 2003-04:

 

Vi håper du får en flott uke, og at du bruker noe av tiden sammen med oss!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.