Livestream: Sverige vs Norge U19!

Kl. 20:30 starter streamen og kl. 21:00 er det kickoff når Norges U19-landslag for første gang spiller i et EM-sluttspill! Norges utvalgte stiller mot topprangerte Sverige, og det skal bli spennende å se om våre norske spillere og trenere kan hamle opp med en av turneringens store favoritter!

Det vil i tilfelle være et sjokk av dimensjoner, men samtidig er dette et Norge som har vist sterk progresjon under hovedtrener Jørgen Benestad-Johansens ledelse de siste årene. Både en meget kapabel trenerstab og en god gruppe spillere gjør denne utgaven av Norge U19 til et lag å virkelig følge med på.

Norge kom til EM gjennom først å ta tredjeplassen i fjorårets Nordiske Mesterskap, for deretter å slå Storbritannia i en kvalifiseringskamp. Det nærmeste Norge tidligere har kommet et EM-sluttspill var i 1998, hvor man slo Danmark i en første kvalifiseringskamp for deretter å tape grundig for Storbritannia i andre og siste hinder. Det er altså ingen tvil om at 2018-19 utgaven av Norge U19 allerede er historiske gjennom å nå EM-sluttspillet, nå er spørsmålet om de også kan fortsette med positive overraskelser der. Det er virkelig en situasjon hvor man har alt å vinne, og så får vi se om varmen i Italia -hvor sluttspillet foregår- takles på en god måte også.

Du ser kveldens kamp på Stadio Bernardi i Bologna med sendestart kl. 20:30 og kickoff kl. 21:00 her:

Om videoen ovenfor av en eller annen grunn ikke virker ved kampstart, så kan du bruke denne linken!

Noen artikler om EM og Norge U19 finner du her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.