Kamp: Lura Bulls vs. Oslo Vikings 2014

I morgen møtes Oslo Vikings og Lura Bulls i kampen mellom lagene som akkurat nå er rangert som #3 og #1 i Norge. Det skal bli spennende å se om det er en rangering som reflekteres i kampen eller ei. Kampen blir også livestreamet – mer om det under det vi først og fremst skal presentere her, nemlig kampfilmen fra når de to lagene møttes sist!

Her har du altså Lura Bulls (i grønt) mot Oslo Vikings fra 3.mai i fjor. Oppgjøret endte 14-7 til hjemmelaget Bulls i et oppgjør som var en hard og i hovedsak defensivt rettet batalje. Dette er spill for spill, uten pausene mellom, og uten lyd. Her har du det visuelle og utelukkende sportslige å nyte, og det anbefaler vi alle å ta en kikk på som oppladning til morgendagens kamp!

 

Vi gjør oppmerksom på at det er noen få av spillene underveis som ikke er i riktig rekkefølge, men samtlige spill i kampen er på filmen.

Når det gjelder morgendagens kamp, så går altså den på Frogner Stadion i Oslo, med kampstart kl. 14:00. Det er ventet godt med tilskuere, og vi anbefaler absolutt alle som kan å ta turen ned for å se det hele med egne øyne! Facebook-event for arrangementet finner du her.

Har du derimot ikke muligheten til å være på plass, så kan du også se oppgjøret via livestreamen som Oslo Vikings står for. Da trenger du Twitter-appen Periscope, som kan lastes ned gratis fra iTunes/iStore, og som fungerer på de fleste plattformer: Har du iPad, iPhone, Mac eller PC så skal du med andre ord kunne se det hele!

Linken til kampen publiseres kort tid før kampstart (vi antar kl. 13:45) via Oslo Vikings sin Twitter-konto.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.