Kam Chancellor – du merker at han spiller mot deg…

Panthers Seahawks Football

Han er utvilsomt blant de beste på sin posisjon i NFL; kanskje også den beste om vi isolerer ordet ‘posisjon’ til å gjelde strong safety fremfor safety eller defensiv back. Med en høyde på i overkant av 190 centimeter og en vekt på 105 kilo, kombinert med god hurtighet (om enn ikke spesielt god for posisjonen) og evne til å lese spillet; ja – da snakker vi om en betydelig fysisk kraft som flyr rundt på banen klar til å treffe deg om du spiller for motstanderlaget.

Chancellor, som ble draftet helt nede i 5.runde i NFL-draften 2010, har vist seg som en solid spiller fra det øyeblikk han fikk sjansen til å være en starter i 2011. Til tider i skyggen av CB Richard Sherman (forøvrig også draftet i 5.runde, men i 2011) og FS Earl Thomas (draftet i 1.runde 2010), men likefullt en viktig del av hvorfor Seattle sitt forsvar har blitt en fryktet motstander gjennom årene Chancellor og hans medspillere i det defensive bakfeltet til Seahawks har vært der. Her er statistikkene på Chancellor sin innsats i NFL:

Vi avslutter dette innlegget med en highlight-film som viser noe av hva Kam “Bam Bam” Chancellor står for når han er på banen:

2 kommentarer

  • Videoen funker ikke. Står at den ikke eksisterer.

    • Det var fikset 3 minutter etter at du kommenterte. Beklager at vi ikke fikk sagt fra før! Her hadde NFLs ivrige overvåkere vært og fått fjernet den aktuelle Vimeo-brukeren og hans svært gode highlight-film. Største ulempen med NFL: De forstår direkte profitt, men ikke indirekte profitt som skapes gjennom fans som i det aktuelle tilfellet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.