Høydepunktene og kampen: National Championship 2016-17

I natt spilte Alabama og Clemson i den nasjonale mesterskapsfinalen på college-fotballens høyeste nivå, NCAA FBS. Det var en gjentakelse av fjoråret, hvor Alabama vant 45-40. I år ble det nok en gang jevnt – og siste periode av kampen var fantastisk, spesielt hvis man heier på Clemson!

Dermed har vi også røpet at det i år ble Clemson og Deshaun Watson sin revansj, og seier for dem med 35-31. Det er neppe noen statshemmelighet på dette tidspunktet, så noen ‘spoiler alert’ la vi ikke inn her – den tiden er forbi.

Harris Highlights er en Youtube-kanal som normalt lager highlights av enkeltspillere. Denne gang har han laget av en kamp, og det vil du se! Du har hans oppfattelse av høydepunktene i kampen her:

A Game to Remember: Alabama vs. Clemson || 2017 National Championship

Om du vil se det hele, så har du en 40 minutter lang film som viser deg alle kampens spill her:

(CFP National Championship) Clemson Tigers vs Alabama Crimson Tide in 40 Minutes - 1/9/17

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.