Hard Knocks 2015 – Episode 4

Dec 23, 2012; Houston, TX, USA; Houston Texans defensive end J.J. Watt (99) is introduced before a game against the Minnesota Vikings at Reliant Stadium. Mandatory Credit: Brett Davis-USA TODAY Sports

Foto: Brett Davis-USA TODAY Sports

Hard Knocks er en dokumentar-serie som har gått i en årrekke siden 2001, hvor man får gleden av å følge et NFL-lag fra treningsleiren starter til forsesongen er over. Underveis fungerer en del profiler, spillere og enkelte trenere, som knagger for historiene som fortelles.

I år er det Houston Texans som følges med argusøyne, og gir oss et fascinerende innblikk i driften av et NFL-lag.

Fjerde episode ble sendt på Viasat for noen dager siden. Om du gikk glipp av den, så kan du også se den online hos 353 TV, og du finner den her.

Her i Norge er det Viasat som sender episodene. Serien legges ofte også tilgjengelig på nett av både ivrige fans og andre; vi vil anbefale alle å se det hele på Viasat selv om man kanskje får det med seg på annet vis også. Poenget er at jo flere programmer med amerikansk fotball på norsk TV som får gode seertall, jo mer sannsynlig er det at vi får mer omfattende TV-dekning av sporten her på berget etterhvert.

Gikk du glipp av første episode? Den finner du her.

Gikk du glipp av andre episode? Den finner du her.

Gikk du glipp av tredje episode? Den finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.