Filmklipp fra første seriekamp i dameserien

Hurricanes

Haugesund Hurricanes deltar i Dameserien. Foto: Haugesund Hurricanes

Som de fleste nok har fått med seg ble tidenes første dameserie i Norge sparket i gang for et par helger siden. To kamper ble spilt: Kristiansand Gladiators slo Vålerenga Trolls 16 – 0 på hjemmebane, og her finner du våre intervjuer før og etter den kampen. Det ble også spilt kamp i Haugesund, der Hurricanes måtte se seg slått av Fredrikstad Queens. I den kampen ble stillingen til slutt 0 – 42 til bortelaget.

Vi hadde dessverre ingen reporter tilstede i Haugesund, men heldigvis tok lokalavisene turen og bidro til fyldig dekning. Damene ble intervjuet av Radio 102 før kampen, og både Haugesunds Avis og Haugesundsnytt var til stede på kampen.

Tilbake til Gladiators vs. Trolls-kampen: Vi har fått lov å dele en filmsnutt med noen av de beste spillene fra denne kampen, og det finner du nedenfor!

Tusen takk til Are Skjelbakken fra Gladiators som har satt sammen filmklipp for oss!

I tillegg til highlights-film og vår dekning, har begge lag skrevet kampreferat. Gladiators har publisert sitt på lokalsportsiden til Fædrelandsvennen, mens Trolls har lagt ut referat på sin hjemmeside.

 

 

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.