Etter kampen: Kristiansand Gladiators vs. Haugesund Hurricanes

Highlights og intervjuer! I går spilte de to 1.divisjonslagene Kristiansand Gladiators og Haugesund Hurricanes sesongåpningskampen for begge lag. Det endte med 22-6 seier til hjemmelaget i Kristiansand. Vi var tilstede i form av gjeste-reporter Alexander Durazo, og fikk gjort intervjuer med lagledelsen hos begge lag etter kampslutt.

I intervjuene finner du også noen av høydepunktene fra kampen. Hovedtrener Gjøran Thomassen hos hjemmelaget Gladiators var nøkternt fornøyd med seier i lagets første kamp i 1.divisjon etter opprykket fra 2.divisjon. Her er hans tanker om kampen og laget:

 

Hos gjestende Haugesund Hurricanes er det Andreas Hustoft som er hovedtrener, mens vi denne gang har gjort intervjuet med sportslig leder -og tidligere hovedtrener- Kristian Austreim. Det er naturligvis ikke kjekt å begynne sesongen 0-1. Hva tenker Austreim om det, om laget, om motstander Kristiansand Gladiators, og om lagets neste kamp? Det kan du finne ut gjennom å se intervjuet vårt her:

 

 

Takk til Lura Bulls sin hovedtrener Alexander Durazo, som lånte kamera av oss og sørget for både highlights og intervjuer!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.