Etter kampen: Åsane Seahawks vs. Lura Bulls

Vi var tilstede når Eliteserie-lagene Seahawks og Bulls braket sammen i Åsane sin første hjemmekamp i Eliteserien noensinne, og de to lagenes andre møte på 6 dager. Det endte med seier til hjemmelaget Åsane Seahawks, og da med 28-14. Med det er Seahawks 3-0 i debutsesongen på toppnivå, mens Lura Bulls har falt til 0-3. Det er deres dårligste sesongstart i toppdivisjonen noensinne.

I etterkant av kampen fikk vår reporter Hasse Hellan tak i både noen nøkkelspillere fra de to lagene, og deres respektive hovedtrenere.

Bortelagets hovedtrener Alexander Durazo var selvsagt ikke glad for nok et tap, men virket fattet og med fokus på veien fremover i kjølvannet av kampen. Her er vårt intervju med ham:

 

Vi fikk også snakket med den kanskje mest markante spilleren for Lura Bulls i dette oppgjøret, nemlig DB/WR/Returner Simon Bruset. Hans tanker om kampen, motstanderen, situasjonen for laget og veien videre finner du her:

 

En som virket veldig fornøyd med sin og lagets tredje seier på rad, var hovedtrener Simon Sommerfeld. Etter å ha startet sesongen på best tenkelige vis går laget nå inn i en friuke før andre halvdel av Åsane sin sesong er i gang. Her er hva Simon Sommerfeld hadde å si til oss:

 

Quarterback Conor Lynch er i sin første sesong i Norge og for Åsane Seahawks. Vår reporter Hasse Hellan fikk tatt en samtale med Lynch også, og hans tanker om både lørdagens oppgjør, Lura Bulls og hva Seahawks må få gjort fremover, finner du her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.